Husk julegaven til dine medarbejdere
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Callas, Nobelis, PromotionMakers & Y-design.

Husk julegaven til dine medarbejdere

«Jamen, du godeste. Er det allerede jul?» Linjen fra MC Einars ikoniske julesang kan hurtigt blive virkelighed, hvis virksomheden ikke allerede nu får styr på årets julegave til medarbejderne eller samarbejdspartnerne.

Julegaver er en del af mange danske virksomheders juletraditioner og en oplagt lejlighed til at sige tak for året, der er gået, og ønske medarbejderne og kunder glædelig jul og godt nytår.

Vi har her samlet et udvalg af steder hvor du kan nå at købe årets julegave.

Unik valggaveshop og flot indpakkede julegaver
y_design_til_euroman.jpgHos Y-design får medarbejderne lov til selv at vælge deres julegaver. Med over 300 flotte gaver fra de mest kendte brands og nye danske designere, har det aldrig været nemmere for virksomheder at forkæle deres medarbejdere. Julegaverne er fordelt på 5 prisniveauer, så alle kan være med.

Virksomhederne vælger de julegaver, der skal ind på deres egen unikke valggaveshop - resten klarer Y-design. Firmajulegaverne bliver fint indpakkede og personliggjort med medarbejderens navn.

Y-designs ejere har mere end 15 års erfaring i branchen, hvorfor god service er en selvfølge. Desuden tilbydes kvalitetsprodukter inden for profiltøj, reklameartikler og kundegaver.

Miks din egen lækre GTcallas_rets_gave_med_gin_640.jpgHos Callas.dk har vi firmajulegaven til enhver smag og pengepung, både de velsmagende, de bløde og de økologiske.

Hvilken kvinde vil ikke elske, at du mikser en lækker Gin tonic af kvalitets gin og tonic, som du skænker i de smukkeste glas, du kan tænke dig.

Vi er sikre på, at alle vil nyde denne oplevelse. Husk at tænde stearinlysene først. Alternativt skal du måske tjekke vores Økologiske gaver, som også smager rigtig godt. 

Er du på udgik efter en ikonisk og billig julegave, vil vi give dig et hint, Stanley vacuum termokrus , et super godt produkt produceret siden 1913.

Søger du en reklameartikel som kundejulegave, er der også mange spændende muligheder. 

Lækker rygsæk til den aktive medarbejder
nobelis_rygsk.jpgRygsækken er med sine skjulte lynlåse designet, så den er mere sikker mod tyveri og samtidig flot at se på.

Der er et udvendigt stik til USB-kabel, så mobilen kan oplades, og der er flere smarte rum til dine ejendele. Overfladen er vandafvisende, og med sin gode rygstøtte er det en perfekt rygsæk.

Hos Nobelis reklameartikler kan de naturligvis også sætte jeres logo på mange flotte reklamegaver, der vil holde i mange år. 

Rom, Gin, Øl og Aperol Spitz er oppe i tiden i disse år. Nobilis har gaven, der opfylder lige den smag, du er mest til, og som dit personale eller kunder også vil elske. 

Med årets julegave har du festen med overaltPromotionMakers_5003635.jpgPromotionMakers julegaver dækker over alt fra lækre gaveæsker, julegavepakker, julekalendere, kundegaver og deres vælg-selv-gaveshop. Gaver er et af deres specialer og for at gøre det nemt, har de inddelt gaverne i prisgrupper fra 100kr.

Let’s BOOMit er PromotionMakers bud på årets fedeste julegave. Du får en komplet lydoplevelse og kan tage festen med dig overalt. 

Du kan også vælge deres vælg-selv-gaveshop. En genial og enkel gaveløsning, hvor modtageren selv vælger sin gave. Der er 30-50 gaver i hver kategori.

Vælg selv julegaver bliver mere og mere populært fra år til år, og appellerer til alle slags virksomheder, store som små.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Ledelse