Kasketten behøver ikke være løsningen på den begyndende måne eller høje tindinger

Kasketten behøver ikke være løsningen på den begyndende måne eller høje tindinger

Vandrer tindingerne højere og højere op? Find inspiration her i en spritny hårplejeserie skabt med henblik på at stimulere hårvækst.

For flere mænd kan særligt ét emne være decideret hårrejsende, selvom det handler om manglen på samme: Hårtab. De, der selv har oplevet det på egen hovedbund, ved nok, hvilke følelser en begyndende måne eller lidt for høje tindinger kan sætte i gang hos en. Er du selv en af de mænd, der har udfordringer med hårvæksten, er du dog langt fra den eneste – rigtig mange mænd døjer med hårproblemer, og for nogle begynder de allerede i 20’erne. Selvom hårtab ikke er ualmindeligt, er det et ømtåleligt emne – for hvor meget, skal vi mænd egentlig gå op i hårpleje? Så meget vi selv har lyst til og behov for, er svaret.

Purely Professional introducerer nu to produkter, der er udviklet med henblik på at stimulere din hårvækst, herunder et stimulerende hovedbundsserum og en vitaliserende shampoo. En kasket eller en hue trukket godt ned over ørene behøver altså ikke længere være løsningen på en begyndende måne eller høje tindiger.

Spritny hårplejeserie fra dansk brand

Purely Professional er en dansk, familieejet virksomhed etableret i 2011 af kemiker Ole Olsen og hans to døtre Julie og Cecilie Kampmann. Brandet udvikler, producerer og forhandler clean beauty hår- og hudpleje til alle, der ønsker at benytte kvalitets produkter uden parfume og anden unødvendig kemi.

Purely-Professional-serum-og-shampoo.jpg

Purely Shampoo 5, 300 ml. 185 kr.
Purely Serum 1, 100 ml., 195 kr

De nylancerede hårprodukter til mænd fra Purely Professionel tilbyder som nævnt både et serum og en shampoo. Purely Serum 1 går ind og kickstarter eller genstarter hårets vækstcyklus, mens Purely Shampoo 5 går ind og blokerer for skadelige stoffer, der hæmmer hårvæksten. Desuden virker den aktivt mod skæl og skaber generelt en sund hovedbund, som er afgørende for et sundt hår. De to produkter komplimenterer altså hinanden perfekt. Dog er det ikke sikkert, at du både behøver at anvende både serum og shampoo – det afhænger af dine personlige behov. Er problemer med hårvækst f.eks. ikke noget, der berører dig, er det ikke nødvendig at supplere med serummet.

Uanset, hvad dine behov er, rykker produkterne ikke meget på din daglige baderutine, da de er lette at påføre og ikke stjæler for meget af din tid. Desuden kan de snildt smides i en træningstaske, så du nemt kan have produkterne med på farten.

 Sådan bruger du produkterne

  • Masser serummet ind i hovedbunden inden sengetid, så det har tid til at virke natten over.
  • Vask så håret næste morgen i Purely Shampoo 5 – lad det gerne side i 2-5 minutter, inden du skyller det ud.

Den fysiske påvirkning af hovedbunden, som massagen af serum og shampoo medfører, har udover en positiv effekt på hårvækst også en positiv betydning for blodcirkulationen i din hovedbund.

Som tommelfingerregel tager det en follikel tre måneder fra den udstøder et hårstrå til et nyt hår dannes. Derfor er det forventeligt, at du bruger de hårstimulerende produkter over en periode på 3-6 måneder, før et resultat kan bedømmes.

Udover virkningsfulde produkter tilbyder Purely Professional en gratis hårkonsultation, som kan bookes her

Hårprodukterne indeholder

Purely Serum 1 er baseret på et bioteknologisk fremstillet planteekstrakt fremstillet af rødderne af planten curcumina longe, også kendt som gurkemeje. Ekstraktet udmærker sug ved at indeholde forskellige signalstoffer (phytopeptider), som påvirker vækstfaktorerne i hårets cyklus. Capilia longa virker blandt andet ved at genstarte hårfolliklernes vækstcyklus, hvilket resulterer i flere nye hår og mindre hårtab.

Purely Shampoo 5 indeholder de aktive ingredienser caffein og piroctone olamin. Begge stoffer er kendt for at vitalisere hovedbunden og stimulere hårvæksten, desuden modvirker picoctone skældannelse. De aktive ingredienser i shampooen går endvidere ind og blokerer for blandt andet omdannelsen af testosteron til hydro-testosteron, som hæmmer og skader hårvækst.