Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Koskenkorva handler om suveræn vodka – ikke hurtige biler og bling bling

Koskenkorva handler om suveræn vodka – ikke hurtige biler og bling bling

Hvis der er én tangent, der altid er blevet spillet på fra de store spiritusproducenter, så er det det gode liv, hurtige biler og endnu hurtigere damer. Altså dyr spiritus er vejen til alt det, som drengerøve drømmer om. Det er i hvert fald det billede, der forsøges tegnet igen og igen.

Det er dog ikke alle, som er enige i, at luksusspiritus skal forbindes med dette miljø. Og her går den finske vodkakonge, Koskenkorva, forrest. Fokus skal tilbage på produktet og den ihærdige og omhyggelige arbejdsindsats, der gøres.

At producere luksuriøs spiritus, og vodka i særdeleshed, er nemlig ikke nogen opgave, alle kan løse.

Koskenkorva har længe udmærket sig med deres suveræne vodka, som har vundet en række priser, heriblandt to gange Global Vodka Masters i Cannes. Med andre ord er Koskenkorva verdens bedste vodka.

Koskenkorvas bizarre fortælling

Foruden at producere verdens bedste vodka er historien om Koskenkorva ganske interessant, hvis ikke bizar.

I Finland, hvor den lille by Koskenkorva har hjemme, har man nemlig udstødt byen fra samfundet, som resultat af den finske lov, som dikterer, at alkoholproducenter ikke må reklamere. Overhovedet.

Og da både byen og vodkaen hedder Koskenkorva, er byen automatisk blevet slettet fra det finske lands overflade. Og det er på trods af, at hele landet elsker og har elsket deres lækre dråber i knap 70 år.

Læs mere om Koskenkorva her.