Du har formentlig mange gange afskåret Big Macs fra din reparations-menu, fordi du bare ikke orkede at gå ned og sidde blandt børnefamilier, sultne betjente og alle dem, du mødte í byen i går.

Men nu kommer løsningen. McDonald’s vil nemlig til at levere hjem til dig. Det har fastfood-kæden netop fortalt til et møde for virksomhedens investorer, skriver Business.dk.

"Levering er et kæmpe millardmarked, som er eksploderet. Der er betydelige muligheder, som vi ikke har udnyttet endnu," sagde Lucy Brady, chief strategy officer i McDonald’s på mødet.

Det kan undre, at de ikke har gjort det for længst, men nu skulle de altså være klar til at rulle leveringer ud i Europa. Kæden gør det ikke kun af hensyn til dine (og mine) tømmermænd, men også fordi kæden generelt har svært ved at få nye kunder. Over de sidste fem år har de mistet 500 millioner ordrer.

De har allerede indført leveringer i Asien og Mellemøsten, og nu kommer turen altså til Europa. Samtidigt vil man også sørge for, at ’drive-thru’ vil gå hurtigere i fremtiden. Det meldes ikke endnu præcist, hvornår det skal rulles ud, men formentlig allerede i år.

LÆS OGSÅ: De bedste burgere i København

LÆS OGSÅ: Dansk burger blandt verdens bedste

LÆS OGSÅ: 12 steder du kan spise mad til din øl