Hvad enten du vurderer dig selv til at være mindre attraktiv end gennemsnittet, eller du synes, du er for lækker til love - uden egentlig at være det - er der gode nyheder. En ny rapport fra Florida State University og Southers Methodist University viser nemlig, at forhold generelt er mere vellykkede, hvis kvinden er mere attraktiv end manden, skriver Esquire.

Researcherne bag rapporten har analyseret 113 gifte par fra Texas, som gik med til at få vurderet deres udseende af forskellige bedømmere fra de to universiteter. Parrene fik herefter uddelt et spørgeskema, hvor de skulle forholde sig til, hvor motiverede de var for at holde sig i form og forblive den mest sexede version af sig selv sammen med deres partnere.

Studiet viste, at de mænd, der er mindre attraktive end deres koner, følte, at de havde fået en ret god 'deal', og at de derfor kompenserede for deres udseende med gaver, seksuelle ydelser og ekstra arbejde i hjemmet, skriver researcherne i studiets konklusion. En positiv effekt af det var, at kvinderne følte sig lykkeligere og mere værdsatte, hvilket forstærkede forholdet.

Omvendt kan det have negative konsekvenser, hvis rollerne byttes om, og kvinden er mindre attraktiv end manden. Her viste studiet, at kvinder i denne type forhold følte sig pressede til at forblive 'sexede', og at de derfor ofte gik på forskellige slankekure og blev besatte af at træne.

Men hvis du er en mand, og du i fremtiden får smidt en lidt for kæk kommentar i hovedet om, at en kvinde er for lækker til dig, kan du nu henvise til den her rapport. Det har aldrig været bedre at være under gennemsnittet.

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Rødhårede fyre får mere sex på grund af ‘The Ed Sheeran Effect’

LÆS OGSÅ: Falske orgasmer, doggy style og visnende sexliv: Amerikansk magasin har kortlagt sine læseres seksuelle vaner

LÆS OGSÅ: Kvindelig fitness-blogger viser sandheden bag ‘perfekte’ bikinibilleder