Ryan Reynolds var i mange år kendt som førsteelsker i diverse romantiske komedier eller som den rationelle stemme i kiksede college-film. Men med succesfilmen ’Deadpool’ genskabte han sig selv som den kække superhelt, der sender lige så mange one-liners af sted som knytnæveslag.

Nu har Hollywoodskuespilleren offentliggjort, at han har købt ginfirmaet ’Aviation Gin’, som han kalder: ”Den bedste gin i verden.” Og ifølge drink-magasinet ’Wine Enthusiast’ er han ikke helt galt på den. Magasinet har rangeret verden største ginmærker og Reynolds’ nyindkøbte firma ligger i toppen blandt verdens bedst ginmærker.

Han skal angiveligt komme til at spille en ledende rolle i firmaet som formand og kreativdirektør. Og måske er det en del af en ny kreativ strategi, at Reynolds har kastet jokes af sig i forbindelse købet. På Instagram skriver han blandt andet: ”Jeg ejer intet på det her billede. Med undtagelse af ginfirmaet.”

Derudover har han lavet et skævt alternativ til det automatiske e-mailsvar, der er Deadpool værdigt, når han ikke er til at fange på kontoret:

”Tak for din e-mail og interesse i Aviation American Gin! Jeg er ikke ved skrivebordet lige nu, men jeg vil svare, så snart de giver mig et skrivebord.

For et år siden smagte jeg Aviation for første gang. Siden den dag har jeg brugt min tid på at finde en måde at infiltrere firmaet. Jeg gjorde det af en simpel grund: Det er den bedste gin på jorden. Punktum.

Mit ansvar her i firmaet er meget bredt. Jeg vil bruge mine dage på at blive fotograferet og en gang i mellem spænde mine kæbemuskler, mens jeg peger på ting og nikker. Jeg vil drikke Aviation Gin. Jeg vil sidde ved bestyrelsesmøder og forestille mig mit helt eget Red Wedding.

Jeg ved ikke, hvis ide det var at lukke mig ind i ginbranchen, men jeg kan forsikre dig om, at det er klogere og mere fornuftige mennesker, der har ansvaret.

Tak igen for din e-mail… Hvis det er meget vigtigt, så vær venlig at kontakte min sekretær Bruce, som vil svare, så snart jeg får en sekretær, der hedder Bruce.”