scroll-down

Tag med Eurowoman og Euroman på Sommercation

Sommeren 2020 står på ferie i Danmark. Derfor er Pernille Rosenkilde og Virgil Nicholas taget på en mission udstykket af Eurowoman og Euroman, hvor de skal finde små steder, der giver en fornemmelse af Europa i Danmark. Steder som kan være til inspiration for alle, der også skal holde ferie herhjemme i år.

Livsstil

Denne artikel er sponsoreret af Biotherm, V6 & Renault

Hornbæk

Sammen tager Pernille og Virgil hul på første episode af Sommercation i Danmark.

Virgil havde aftalt med sin ven Frederik,  at tage til Portugal sammen henover sommeren for at lære Frederik at mestre Stand Up Padle Board. Pernille er også er vild med Stand Up Padle Board og sammen tager de til Hornbæk og lærer Frederik kunsten bag Stand Up Padle Board.

Efter tiden på vandet sammen med Frederik udforsker Pernille og Virgil Hornbæk og omegn sammen, som bl.a. står på fisk og remolade på havnen og udflugt i Heather Hills med historierne bag landskabet.

Lolland-Falster

Pernilles hjerte banker for vintage, patchwork og alt med sjæl og historie. Dette er ukendt territorie for Virgil, hvilket får Pernille til at tage ham med på tur til Lolland-Falster, hvor de skal besøge Lolland-Falsters skatkamre i alt fra genbrugsbutikker, gårdbutikker, kornmarker, den lokale pølsevogn og dagen afsluttes med en helt ekstraordinær natur- og kunstoplevelse ved Dodekalitten.

Esbjerg

Pernille og Virgil beslutter at udforske området i den diametrale ende af Danmark ift. København, og valget falder på Esbjerg.

Deres kollega Sara er født og opvokset i Esbjerg, og netop nu hjemme på ferie. Sara tager imod Virgil og Pernille og giver dem the grand tour of Esbjerg med et smut forbi havnen, vindmølle safari samt en smag af den lokale egnsret.

På turen bliver der også tid til at nyde lidt af stemningen på Fyn.

Dragør

Virgil har læst at Hollænderne grundlagde Dragør og foreslår Pernille at de tager ud og udforsker området for at se, om det er sandt.

Pernille og Virgil ser på de gamle huse i Dragør med stokroser og taler om Europas gamle sømandsarkitektur.

Dagens program består også af god gammeldags frokost og sommer spa på badehotellet.

Pernille og Virgil runder dagen af med udsigt over København, hvor de afgører om missionen om at finde følelsen  af Europa i Danmark på deres Sommercation tur er lykkedes.

Se, hvad vi ellers skriver om:

Få fuld adgang til Euroman fra kun 23kr./md.

Prøv nu