Peter Falktoft i kommentarsporet på Euromans Facebook: "Jeg bliver pinligt berørt på dine vegne"

Peter Falktoft i kommentarsporet på Euromans Facebook: "Jeg bliver pinligt berørt på dine vegne"

I går repostede vi et interview med Peter Falktoft om personlig tøjstil. Det fik en Facebook-bruger til at kalde ham en "lille diskoteksbøsse"på vores Facebook. Her bringer vi i fuld længde Falktofts svar, der ligeledes blev skrevet på vores Facebook.

Hej Thomas, faldt lige over dit input til artiklen.

I den sammenhæng vil jeg umådeligt gerne lige byde ind med en rettelse eller to samt en almen og velmenende bemærkning om din fremtoning her på nettet.

Men en ting ad gangen. For det første er jeg ikke vild med diskoteker. Alene her i 2015 tror jeg, det kan snige sig op på to eller tre besøg på dansesteder. Heraf har det ene været i arbejdsmæssig sammenhæng, men ret skal være ret.
 
Så kommer vi til tillægsordet, 'bøsse'. Jeg ved ikke, om det er fordi du har en stærk fornemmelse for den slags og heraf har vurderet benhårdt: "han er homoseksuel", eller du måske har luret med, da jeg for en uges tid siden tog en tur i bølgerne med et par andre flotte unge mænd? Der var vi, medgivet, helt spliterragende nøgne og ganske fjollede i vores omgang med vandmænd, tang og behørig kropskontakt. Til vores forsvar var det ud på de sene timer, og vi var helt alene. Troede vi..... Dette til trods, så forholder det sig sådan, at min seksuelle orientering alene peger mod det modsatte køn. Foruden et enkelt 'snav' med Mattias Hundebøll på min 25 års fødselsdag. Bevares. Af bitter erfaring ville jeg dog tit og ofte ønske, at dette ikke var tilfældet, da jeg er overbevist om det er lettere at få tingene til at fungere med en kammerat end det drama, der er et parforhold med en kvinde nu til dags. Nå, så langt, så godt.
 
Her kommer vi til det, som er suverænt vigtigst for dit vedkommende. Derfor håber jeg virkelig du stadig læser med, hvis du da overhovedet gør?

Din bemærkning er ikke alene nedladende, unødvendig og homofobisk. Den er også forkert. Og faktuelle fejl er der nok af på internettet allerede. Vi skulle nødig bidrage til flere af den slags. Enig? Det eneste, som ikke er lodret forkert, er dit valg af ordet 'lille'. Og så alligevel. For nok vil du og andre måske mene, at 173 cm er det man kalder lille. Også selvom der faktisk står 175 cm i mit pas. Men jeg har et stort hjerte og en endnu større tålmodighed med ignorante bemærkninger møntet eller henvendt til mig.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsens guide til netikette: Undskyld mor - den pik var ikke til dig

Og tro mig, med ca. 500.000 followers, likes og hvad det ellers hedder spredt ud på diverse sociale medier, så er det ikke så få endda. Jeg svarer sjældent på dem allesammen - og aldrig i samme omfang som i dette tilfælde, men du 'fangede' mig lige på godt tidspunkt. Som man siger. Ser du, jeg bliver hverken frustreret eller ked af det, når nogen kalder mig 'lille diskoteksbøsse'. Jeg bliver derimod pinligt berørt på afsenders vegne.

For tænk sig, det står der jo også i morgen, Thomas. Det åbenlyse argument for at opføre dig en anelse bedre, end du gør i mit tilfælde her online, er i sagens natur, at bordet også fanger, selvom du ikke står nede i det lokale supermarked og siger det samme til en flot ung mand som jeg selv. Næ nej. Det kunne jo være, at din arbejdsgiver, kone, kæreste, chef, søster, mor, far, barn (vælg selv) læste med. For alle er efterhånden på nettet i den ene eller anden sammenhæng nu til dags. Derfor en velment opfordring til at te dig med en anelse mere klasse og anstændighed. Selv i Euromans kommentarfelter.

Alt godt

Peter Falktoft 


LÆS OGSÅ: Ure alle mænd bør kende: dress-uret

LÆS OGSÅ: Stem på Danmarks bedst klædte mand

LÆS OGSÅ: Mænds typiske fordomme om feminister: "De trænger bare til noget ..."


Se, hvad vi ellers skriver om: Facebook og Peter Falktoft