Der er aldrig noget galt med at være opdaterede på tidens trends. Det skal vi i undertegnede magasin være de sidste til at påstå.

Men alt med måde, selvsagt, og satser man hele årets julegaveønsker på tidens hotteste trends, fortæller al erfaring os, at julegaverne kommer til at miste værdi i takt med at tidens trends udskiftes.

Men der findes items, som gennem tiden har vist sig at være klassiske og tidsløse i både design og udtryk. Items der hver især og tilsammen kendetegner og vil udgøre stammen i en god stil.

Vi har her fundet 4 tidsløse og klassiske items til årets julegaveønsker.

1. Parfumen

Man siger, at ”klæder skaber folk”. Det gør duften i høj grad også. Vores duft har langt større indflydelse på vores indtryk, end den får kredit for. Bare tænk på daten; En ”uheldig” skjorte er måske en ulempe, mens en ”uheldig” kropslugt er ”game over”. Bl.a. derfor er den maskuline kvalitetsparfume helt oplagt på ønskesedlen. Og så er den langtidsvarig. Med Hugo Boss’ ’The Scent’ har man skabt en maskulin og klassisk duft, der hylder forførelsen i tiden inden nettets quick-fix-dating-løsninger. Med ’The Scent’ hylder Hugo Boss nemlig den gammeldags forfører, der kendetegnes ved sin æstetik, ro og balance – fra måden han tager sig af sin date over tøjet han iklæder sig til hans maskuline duft.

2. Sort tynd strikbluse med rund hals

Den sorte, tynde strikbluse er på én gang universel og klassisk. Den klæder nært sagt alle. Først og fremmest fordi at sort slanker, da eventuelle folder går i ét med det sorte stof. Alt imens går blusen godt til både casual wear og det finere selskab. Den kan meget nemt ’dresses op’ og ned. Med en par mørke bukser og en blazer står du skarpt til forretningsmødet, mens du med et par skinny jeans og en armyfarvede jakke ser afslappet og stilet ud til en kaffe-date rundt om søerne.

3. Den sorte skjorte

Den elegante sorte skjorte kan næsten ikke slå fejl i. Du vil altid se skarp ud i en sort skjorte. Og ved at knappe de to øverste knapper op i skjorten, som Theo James gør i denne sorte Hugo Boss skjorte, kan du samtidig give skjorten et mere afslappet ’feel’.

4. Det klassisk jakkesæt

Det klassisk jakkesæt hører helt sikkert i den dyre ende af julegaveskalaen, men et tilskud kan også gøre det, og så vil det altid være en god investering. Jakkesættet giver på én gang en aura af ro, overskud og succes. Alt imens udstråler det, at du er bevidst om og går op i god stil. Og så går det klassiske jakkesæt – ligesom kvaliteten af det – aldrig af mode. Hvis det skal være casual business, tager du blot slipset af og åbner blazeren.