PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Et opgør med overfyldte lommer om sommeren: 5 bud på 'man purses'

Foto: Getty Images

Et opgør med overfyldte lommer om sommeren: 5 bud på 'man purses'

Sommerens store mode-dilemma: Hvad stiller du op med pung, nøgler og telefon, når det er blevet for varmt til at have jakke på? Hvis ikke du vil traske rundt med overfyldte lommer eller en slasket rygsæk, er det tid til at overveje en lille taske – også kendt som en ’man purse’.

Du skal mødes med dine venner på stranden om en halv time. Du har taget badeshortsene på, solbrillerne er pudset, og hørskjorten blafrer på din overkrop. Men du skal også have din mobil, pung og nøgler med.

Der er ikke plads i lommerne på shortsene. Det ser bare ikke godt ud med en mursten af en smartphone i den lille lomme på dine korte badeshorts.

Du kan heller ikke komme gående med det hele i hånden. Det er upraktisk, og du mister med stor sandsynlighed nøglebundtet med den dyre systemnøgle eller dankortet her to dage, inden du skal på ferie.

Putter du tingene i din rygsæk? I så fald tager du på stranden med en næsten tom rygsæk, hvor dine sager vælter rundt. Det fungerer heller ikke.

Så hvad stiller du op? Er den lille mandetaske – en ’man purse’ – en acceptabel løsning? Flere modehuse forsøger at overbevise os om, at svaret er ’ja’.

Euroman giver dig fem bud på ’man purses’. Fra den helt hippe udgave til det mere sikre valg:

Porter man purse.jpg

Porter Tanker Waist Bag in Sage Green til 2.000 kroner.

APC taske 21.jpg

A.P.C. Logo-Appliquéd Tech-Canvas Messenger Bag til 1.335 kroner.

Alyx taske.jpg

Alyx Studio Classic Mini Chest Rig til 1.860 kroner.

lumbnical-l_tnfblue-tnfblack (ef1)_1.jpg

The North Face Lumbnical lille bæltetaske til 299 kroner.

Pata 21.jpg

Patagonia Atom Sling på tilbud til 319,20 kroner.