scroll-down

Anton Bruusgaard: ”Jeg føler mig mest velklædt, når der kommer en plet på jakken, og skjorten begynder at krølle”

Vi har kåret den selvstændige konditor og butikschef i Holly Golightly Anton Bruusgaard, 21, til en af Danmarks bedst klædte mænd. Dette års yngste mand på listen over bedst klædte mænd er også en af de modigste. Anton Bruusgaard mestrer den svære og meget udanske kunst at bruge og blande stærke farver i sin garderobe. Farver, tjek. Knæhøje støvler, ingen sag. Hans stil er eksperimenterende og legende, og det er tydeligt for enhver, at han har det sjovt med at klæde sig på.

Af Benjamin Dane
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Hvad er god stil for dig? 

”Det er, når ens stil er gennemført. Næsten uanset hvilken retning man bevæger sig i, kan jeg godt lide, at folk går planken ud. Når jeg kigger på mennesker, som jeg synes har virkelig god stil, er det et fællestræk, at de tør udfordre både øjet og oplevelsen af, hvad tøj er, og hvad man kan gøre med det.”

Hvornår føler du dig mest velklædt?

”Når jeg er på arbejde, og der kommer en plet på jakken, og skjorten ikke længere er nystrøget og begynder at krølle. Måske handler det i virkeligheden mere om, at det er sådan, jeg føler mig godt tilpas, end at jeg føler mig specielt velklædt.

Derudover ejer jeg ret mange sokker i forskellige farver, og jeg kan godt lide de dage, hvor de alle sammen er nyvaskede, for så kan jeg frit vælge præcis det par, som går lidt skævt til resten af mit outfit.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Bedst klædte mand og Herremode