Årets mest omtalte sneaker klar i 9 nye udgaver

Årets mest omtalte sneaker klar i 9 nye udgaver

Indtil videre er den kommet i små drop og i et meget begrænset oplag til de hurtige og heldige. 

Men nu frigør adidas flere forskellige farver og modeller af den meget omtalte NMD-sneaker på én gang. Dermed ser de ud til at gå ind i næste fase i målet om at gøre NMD-sneakeren til den nye ’Superstar’, der blev 15 millioner eksemplarer af i 2015.

Udover at adidas’s nye yndling kommer i en masse nye farver, så sender den tyske sportsgigant også to helt nye udgaver af skoen på gaden.

’City Sock', som de har døbt den, er lidt højere end originalen, men ellers er den opbygget efter samme teknologi og designfilosofi. Den sorte og grå farve er set på en tidligere model, mens den sorte cirkel på siden ligner et nyt tiltag. Lidt i samme stil kommer også to varianter af den halvhøje ’NMD Chukka’. Den adskiller sig primært ved at primeknit-materialet, der pryder de andre modellers overdel, her er udskiftet med ruskind. Den kommer i første omgang i en helt rød og sort udgave.

NMD er den første Originals-sneaker, som adidas kalder deres mode- og hverdagssneakers, der har fået løbeskoenes Boost-teknologi. Det indbefatter de små luftfyldte kugler, der udgør skoens sål. Således er den nye model en kombination af virksomhedens to primære fokusområder – livsstil, mode og sport.
 
De mange nye sneakers kan fra torsdag købes i Danmark, hvor den københavnske sneakerbutik Rezet Store forhandler stort set alle de nye modeller, ligesom adidas egen butik i Indre København forhandler skoene. Norse Store og Wood Wood-butikken vil i første omgang kun forhandle den nye ’City Sock’. Mens den røde ’Chukka’ kan købes i Støy. 

Se alle de nye NMD-sneakers her.

adidas NMD 'City Sock'


adidas NMD 'Chukka'

adidas NMD 'Chukka'


adidas NMD 'Runner'adidas NMD 'Runner'


adidas NMD 'Runner'


adidas NMD 'Runner'


adidas NMD 'Runner'

LÆS OGSÅ: Stor guide: 23 nye sneakers til foråret

LÆS OGSÅ: Nike hylder ikonisk sneaker med masser af nye udgivelser

LÆS OGSÅ: Klæd dig på til foråret: 21 jakker til varmere tider

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode