Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Arket

Foto: PR

Arket fejrer butiksåbning i Københavns Lufthavn med to nye butikker i Lyngby og Field's

Fra på fredag kan man købe tøj, tasker og vegatariske sandwiches fra Arket, inden man rejser.

Siden Arkets første butiksåbning i London i 2017 har H&M's søsterbrand udvidet i stor stil i en række europæiske storbyer.

På fredag åbner Arket endnu en butik i København, når tøjbutikken udvider med en filial i Københavns Lufthavn. Her vil der særligt blive kælet for de rejsende kunder med et stort sortiment af tasker, badetøj og rejsetilbehør. Mens man handler ind til rejsen, kan man svinge forbi Arkets egen café og få en Fair Trade-kaffe eller en vegetarisk sandwich.

"Den nye forretning giver en fantastisk mulighed for at nå ud til mere globalt publikum. Alle vores butikker er unikt designet med henblik på lokationen, og i dette tilfælde har det været vigtigt for os at skabe en indbydende og afslappende shoppingmulighed for folk på farten", fortæller Ulrika Bernhardtz, der er kreativ direktør hos Arket.

I løbet af efteråret vil der poppe to yderligere Arket-butikker op i Københavnsområdet, hvor både Lyngby og Field's kommer til at huse det svenske brand.

Præcis hvor og hvornår er endnu ikke offentliggjort.

LÆS MERE: 11 støvler til efteråret

LÆS MERE: Klarsyn: Sådan finder du de briller, der klæder dig

LÆS MERE: Ugens mode-overblik: Tommy Hilfiger og Kith hylder 90’erne, mens Han Kjøbenhavn fejrer jubilæum med ny kollektion