Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

DK's bedst klædte #7

DK's bedst klædte #7

Danmarks bedst klædte mand nummer 7: "Mine danske venner prøver at få mig til at gå med sneakers"

Anthony Bogdan er 33 år, engelsk blogger bosiddende i Danmark og Danmarks syvende bedst klædte mand.

Hvilken offentlig person synes du er mest velklædt?

De to stilskabere bag Art Comes First er en stor inspiration for mig. Jeg har fulgt dem i omkring fire år på Instagram. De går i en blanding af læderjakker, klassisk engelsk stil og oldschool punk. Det tror jeg, er en meget engelsk ting at gøre, og så er det en stil, der er ret stor i det østlige London lige nu. Men størstedelen af de folk, jeg bliver inspireret af, er ikke kendte. Jeg kan godt lide, at man bliver mere involveret i bloggernes liv på de sociale medier, fordi man følger, hvad de laver til daglig. Man ser ofte kun kendisserne, når de er til store events.”

Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”Jeg har omkring 15 hatte, fordi de afslutter et outfit på en rigtig god måde. De er mest grå og sorte, men min favorit er en stor fedora fra mærket Kooples i en brunlig, beige farve, som jeg går rigtig meget med. Pasformen er helt perfekt og farven matcher næsten alt i min stil, så det er blevet min go-to-hat, fordi jeg næsten går med hat hver dag. Generelt går jeg meget med Trilby’s, fedoras og uldne beanies om vinteren.”

Hvilken ting i din garderobe har den bedste historie?

”Vi er nogle bloggere, som næsten hver måned tager på roadtrips forskellige steder i Europa for at tage billeder. Vi er syv i gruppen, så det er sjældent, at vi alle kan få det til at passe. Men en enkelt gang kunne vi alle. Vi boede syv mennesker i en stor van, mens vi kørte fra Edinburgh til det nordlige Skotland. Alt vores tøj blev blandet sammen, så jeg mistede en masse tøj og fik en masse nyt med hjem. En af de ting jeg havde med hjem, var en vintage Harley Davidson T-shirt, som jeg har gået så meget med, at logoet er ved at falde af, og farven nu er mere grå end sort. Min ven ville ikke have den tilbage, fordi den var blevet så slidt. Det er lige så meget mindet fra turen, som det er T-shirten, for det er nok den bedste tur, vi har haft.”

Hvad vil du gerne føje til din garderobe?

”Jeg vil virkelig gerne købe nogle Saint Laurent støvler, men jeg tror, at de er lidt for dyre for mig. De koster omkring 8.000 kroner. Jeg har aldrig købt støvler, der var så dyre, men jeg ville virkelig gerne have dem i min garderobe. Til daglig går jeg kun i støvler, selvom mine danske venner tit prøver at få mig til at gå i sneakers. Jeg har ikke haft et par sneakers, siden jeg gik i high school, men det er virkeligt stort i Danmark. En af de ting jeg ikke kunne forstå, da jeg kom til Danmark, var, at folk brugte sneakers til jakkesæt. Det ser man næsten aldrig i England. Jeg kan egentlig godt lide looket, men jeg kunne ikke forestille mig selv at gå i det.”

Hvilken tendens håber du aldrig kommer igen?

”Det afblegede, strittende hår fra starten af 00’erne. Det afblegede hår er begyndt at komme tilbage, men det er lidt længere, og så stritter det ikke. I England var det overalt, da David Beckham havde det. Jeg havde det også selv. Da jeg var yngre, fulgte jeg meget mere de nyeste trends, end jeg gør nu. Jeg tror, jeg har fundet min egen stil mere i takt med, at jeg er blevet ældre.”

Ved hvilken lejlighed har du følt dig mest velklædt?

”Jeg ville have sagt min bryllupsdag, men af en eller anden grund føler jeg mig sjælendt komfortabel, når jeg har jakkesæt på. Så jeg tror, at det var engang, jeg arbejdede som model, hvor jeg havde et jakkesæt på af designeren Joshua Kane. Det var et jakkesæt i tweed med houndstooth-mønster og stor hat, som passede til tøjet. Alle detaljerne fra slips til lommeklud var ekstremt gennemførte. Han er en af mine yndlingsdesignere, fordi han også er lidt excentrisk. Men det var også virkelig dyrt, så det kommer jeg nok ikke til at gå i igen.”

LÆS OGSÅ: Fredagens detalje: Det rigtige og forkerte valg af hue