Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kvindelige danske modeller

Kvindelige danske modeller

Danske modeller: 9 kvinder du skal holde øje med i 2017

Danmarks smukkeste eksportvare er vores modeller, der klarer sig godt ude i den store verden. Her er dem, du skal holde øje med næste år.

Danske modeller som Josephine Skriver og Nina Agdal gør det godt på den internationale modescene. Men de er ikke de eneste danske piger med potentialet til at slå igennem i udlandet. Vi har spurgt modelbureauerne, hvem vi skal holde øje med i 2017. 

Nina Marker

18-årige Nina Marker har kontrakt med Elite Models og har allerede gjort sig bemærket internationalt dette efterår ved at gå show for Saint Laurent, som bookede hende eksklusivt. Nu er hun blevet en af de nye efterspurgte ansigter i modebranchen. Du kan følge Nina Marker på Instagram her. 

Mathilde Gøhler

 

Selv om Mathilde Gøhler for mange danskere allerede er et kendt navn, er der nu også ved at ske ting med hendes karriere internationalt, fortæller hendes bureau Le Management. Hun har netop fået godkendt sit visum til USA, så hun er klar til at indtage det amerikanske marked inden længe. Du kan følge Mathilde Gøhler på Instagram her

Andrea Andersen

Scoop Models nævner den dansk-portugisiske model Andrea Andersen, som en af dem, vi skal holde ekstra øje med i 2017. Du kan følge hende på Instagram her

Christine Sofie Johansen

Calvin Klein💧Shot by @patrickdemarchelier hair @bartpumpkin makeup @diane.kendal styling @georgecortina 💦

A photo posted by Christine Sofie (@christinesofiej) on

Christine Sofie Johansen, som har kontrakt med Gossip Models, har gjort sig bemærket i løbet af året ved at booke en kampagne for Calvin Klein Underwear, selv om hun ikke har de typiske modelmål. I interviews med danske medier har 25-årige Christine Sofie været med til at sætte fokus på, at skønhed kommer i alle former. Følg hende på Instagram her. 

Aia Busk

One more polaroid from last week 👌🏻 shot by @calijnber 👏🏻

A photo posted by Aia Busk (@aiabusk) on

Aia Busk fra Unique Models har allerede gået flere internationale shows. Hun arbejder nu som model på fuld tid og begynder sit år i Australien, hvorefter hun drager videre til de internationale modeuger. Find hende på Instagram her. 

Line Brems

Drinking it straight from the bottle ✨#chanelno5 In @tushmagazine by @arminmorbach #chanel

A photo posted by Line Brems (@lineobrems) on

Le Management peger på Line Brems som en af de modeller, vi skal holde godt øje med i 2017. Hun har allerede arbejdet for mærker som Tommy Hilfiger og Carven, ligesom hun har gået shows for Dolce & Gabbana og Louis Vuitton. Find hendes Instagram her. 

Sofia Sanoh

❤️💙❤️💙

A photo posted by Sofia Sanoh🇩🇰 (@sofiasanoh) on

Sofia Sanoh bliver fremhævet af Scoop Models, som en kvinde vi skal holde øje med i modebilledet i 2017. Klik ind på hendes Instagram, så du selv kan se hvorfor. 

Asta Fjeldhagen

Elite Models tror og håber på, at 19-årige Asta kan få et internationalt gennembrud i år. Du kan følge hende på Instagram her. 

Mathilde Brandi

⚓️🦄

A photo posted by Mathilde Brandi (@mathildebrandi) on

Mathilde Brandi fra Le Management har allerede lavet kampagner for Victoria Beckham, Giorgio Armani og Zara, ligesom man har kunne finde hende i magasiner som spanske, franske og australske Vogue. Følg hende på Instagram her. 

LÆS OGSÅDe her tøj-spørgsmål stillede vi oftest på Google i 2016

LÆS OGSÅHer er 9 alternativer til dig der ikke gider smokingen nytårsaften

LÆS OGSÅDunjakken er tilbage: Her er 11 bud på din nye puffede følgesvend