De bedste sneakers i 2020
Foto: PR

De bedste sneakers i 2020 indtil nu

Hvilke sneakers har været de flotteste, vildeste og mest markante i år? Euroman guider dig traditionen tro til alt det bedste fra sneaker-året 2020.

Listen opdateres løbende...

NB.jpg

New Balance ML860

Disse år tilhører i sandhed New Balance, der med ML860 ikke bare omfavner den stilrene arbejdssneaker, men også gør et solidt indhug i markedet for de tidstypiske ’dad-sneakers’. 860 tager alt det bedste fra 00’ernes løbesko og bliver uundgåelig på gadebilledet i 2020.

900 kroner hos Rezet.

Salomon.jpg

Fumito Ganryu x Salomon XT-6

Salomon har stået for nogle af de flotteste og mest originale trekking-sneakers. Her har Japanske Fumito Ganryu begået en modig fortolkning XT-6-modellen med en ukarakteristisk afdæmpet colorway.

3.237 kroner hos Ssense.

Dior.jpg

Jordan 1 Retro High Dior

Lige så utænkeligt det er for nogen at iklæde sig et par Jordans, lige så indsikutabelt er det, at basketballskoen for andre er ledestjernen i sneakeruniverset. Her har Kim Jones, kreativ chef i Dior Homme, designet den måske mest omtalte udgivelse længe: Et samarbejde mellem Jordan og en af de største high-end-sværvægtere. Skoen er ikke overraskende udsolgt med stort U, men kan formentlig erhverves i retail for spidsen af en jetjæger.

Jordan.jpg

Jordan Air Zoom 85 Runner

Mere Jordan: Nike har nemlig designet noget så sjældent som en regulær Jordan-løbesko. Silhuetten er kapret fra Air Zoom-modellen krydret med det ikoniske rød-sort-hvide-farvetema. Skoen kan ikke købes i Danmark endnu, men kan fremskaffes de fleste steder for 100 amerikanske dollars i Nikes moderland.

Kiko.jpg

Asics SportStyle Gel-Kiril x Kiko

Kiko Kostadinovs Asics-samarbejder har været her, der og alle vegne de seneste par år. Den bulgarske designers bud på Kiril-silhuetten i den grønne ’Cilantro’-colorway er så opsigtsvækkende og hidsig, at den med garanti vil blive et hit hos de mest friske sneaker-entusiaster.

1.679 kroner hos Sneakersnstuff.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sneakers