Dennis Morton: ”Det er ikke et statement, at jeg går klædt helt i hvidt. Jeg gør det kun, fordi det gør mig gladere” scroll-down

Dennis Morton: ”Det er ikke et statement, at jeg går klædt helt i hvidt. Jeg gør det kun, fordi det gør mig gladere”

Den 34-årige fotograf Dennis Morton er på vores liste over Danmarks bedst klædte mænd. Her fortæller han blandt andet, hvorfor han kun går i hvidt tøj.

Af Boris Schilling Weiss
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Du går altid kun i hvidt – hvorfor?

”I 2013 havde jeg en længerevarende depression, hvor jeg var helt nede i kulkælderen. Jeg havde ikke lyst til at snakke med nogen, og jeg var bare i vildt dårligt humør. Jeg var guitarist i Vinnie Who, og vi skulle spille til Musik i Lejet i Tisvildeleje. Om eftermiddagen, inden koncerten, var vi inviteret til frokost i en sommerhushave, og der skete et eller andet, da jeg trådte ind i den have. Den negative energi og alle de negative tanker forsvandt. Da jeg bagefter funderede over det, lagde jeg mærke til, at jeg havde haft lyst tøj på den dag. Jeg ved ikke, hvorfor det var tøjet, jeg huskede, måske fordi jeg plejede at gå i mørkt tøj, men fra da af begyndte jeg stille og roligt at udskifte min garderobe med lyst tøj. Og jeg kunne mærke, at jeg på de dage, hvor jeg kun havde hvidt på, simpelthen var gladere. I en periode havde jeg en ’forsikringspose’ med lidt farvet tøj, hvis jeg nu en dag skulle vågne og tænke: ’Hvad fanden har jeg gang i?’ Men den dag er aldrig kommet. Og posen har jeg heller ikke mere.”

Går du også i hvide tennissokker?

”Ja, og de får grønt lys herfra. Mange har noget imod hvide tennissokker. Det giver ingen mening for mig. De er fede og behagelige, og jeg tror nærmest ikke, jeg ejer andre slags.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand