Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Stilnyheder

Stilnyheder

Det ramte denne uge: Soulland, Rains og Wood Wood

I denne uge var der igen nyt fra den allestedsværende Pharrell Williams, RAINS har lavet endnu en fed regnjakke og så er det godt nyt fra både Wood Wood og Soullands online butikker. 

Her er ugens mest interessante og opsigtsvækkende nyheder.

LÆS OGSÅ: Det ramte denne uge: Dansk nytSoulland Flash Sale på søndag

Selvom der ikke er tale om en lancering af nye produkter, som der normalt er samlet her, så et det uden tvivl værd at nævne Soullands Flash Sale på søndag. De afholder det på deres webshop fra søndag d. 2. November kl. 12 og frem til mandag midnat. Her vil man kunne købe tidligere kollektioner og den aktuelle efterår/vinter-kollektion med rabatter på 20-80 %. Soulland har lovet at alt i webshoppen bliver sat ned, så det er bare om at hoppe ind på webshoppen på søndag. RAINS x Rezet Store ”Drip Anorak” – 699 kr. 

En af ugens bedste modenyheder er det nye samarbejde mellem regnjakke-favoritten RAINS og den københavn-baserede sneaker og streetwearbutik Rezet Store, der blev lanceret 30. oktober. Udbyttet af samarbejdet er denne anorakjakke, hvis grafiske print er en visualisering af RAINS’ tagline ”Drip, drip, drip”. Rezet Store udvalgte deres favorit blandt RAINS udvalg af jakker og satte deres eget præg på den normalt helt sorte anorak. Denne særlige jakke kommer kun i et begrænset oplag, så det er om at være hurtigt, hvis man vil have fingrene i denWired Wowen Filling Pieces – 1.599 kr. 

Livsstilsbutikken Storm har i denne uge fået disse nye læder-sneakers ind af døren. Sneakeren ligger lidt i den dyre ende, men det er ikke uden grund. Den er nemlig lavet i et helt særligt flettet stof og er håndlavet i Portugal. Til sko-entusiaster er den tilhørende skopose, skostivere og et ekstra sæt voksbehandlede snørebånd en lækker ekstra feature. Modellen på billedet kan også fås i hvid og i medium højde. adidas Orignals x Pharrell Williams Superstar Track Jacket – 8.500 kr. (fås også til 950) 

Så var han der igen. I går blev han offentliggjort som hovednavn på næste sommers Roskilde Festival. I dag bliver den næste del, af det store samarbejde mellem Pharrell og adidas, frigivet. I denne omgang indebærer det seks træningsjakker i forskellige farver (også hvid og orange) og kvaliteter.

Denne model er lavet i italiensk nappaskind med læderstriber på ærmerne. Og på trods af de dyre materialer og et ultra hot brand virker det stadig helt absurd at skulle give 8.500 kr. for en træningsjakke. Derfor har adidas dog også lavet en billigere udgave til 950 kr., der kommer i samme farver, men i stedet er lavet af polyestersatin. Hvis man skulle være fristet af pangfarverne, kan alle jakkerne nu købes hos adidas

LÆS OGSÅ: Det ramte denne uge: I sneakerens tegnLes Deux med ny undertøjslinje 

Danske Les Deux udvider deres sortiment fra skjorter, kasketter og deres populære sweatshirts til en ny undertøjslinje. I rene sorte og hvide farver holdes undertøjet enkelt, men i kvalitetsmaterialer, der skal forsøge at tage kampen op med Bjørn Borg og Calvin Klein om det Skandinaviske undertøjsmarked. Du kan nu købe deres nye undertøj i deres webshopNudie Jeans vinter 2014 ” Face 2 Face” kollektion

De svenske denim-magere Nudie Jeans sender nu deres nye vinter-kollektion på gaden. Udover klassiske rockede elementer som jeans og denimjakker, indeholder den mørke androgyne kollektion også mere klassisk herre skrædderi. Hele kollektionen er tilgængelig i udvalgte forhandlere og i Nudies egen webshopWood Wood & Disney kollektion er tilgængelig online

Det meget omtalte samarbejde mellem københavnske Wood Wood og Disney er nu tilgængelig i Wood Woods egen webshop. Kollektionen havde lancering i den parisiske livsstilsbutik Colette i sidste uge. Nu er turen så kommet til danskerne. Kollektionen rammer først alle Wood Woods fysiske butikker på mandag d. 3 november. 

LÆS OGSÅ: Det ramte denne uge: Nike dominereradidas Originals ”SL 80” EQT Running Support – ca. 830 kr.

Sneaker-butikken Packer Shoes har i samarbejde med adidas lavet denne nyfortolkning i anledning af deres velgørenhedsarrangement #OurSupport Friend & Family Walk, hvor der blev indsamlet penge til forskellige projekter, heriblandt støtte til krigssoldater. Alle løbets deltagere fik uddelt et par af denne nye sneaker, som bliver frigivet natten mellem den 31. oktober og 1. november hos Packer Shoes’ online butik.