Armbåndsure har været en vigtig del af en mands garderobe i mange hundrede år.

Mange spinker og sparer for at få råd til det helt rigtige ur, som kan koste kassen, hvis det er fra mærker som Rolex.

Og så er der dem, som ikke behøver at tænke særlig meget over prisen.

Business Insider har kigget nærmere på, hvilke ure nogle af de mest magtfulde finansmænd har om håndleddet. Her svinger priserne fra omkring 1000 kroner til næsten 300.000 kroner. 

Anthony Scaramucci, SkyBridge Capital

Den 53-årige finansmand har tjent en formue på investeringsfirmaet SkyBridge Capital, som han solgte i januar. Egentligt solgte han det for at blive en del af Donald Trumps nye team i Det Hvide Hus, men det ser ikke ud til at blive til noget alligevel. Ikke desto mindre har Scaramucci stadig råd til et lækkert ur. Han går rundt med et luksusur fra Breitling til mange tusinde kroner. 

Breitling Avenger II til 44.550 kroner. Se forhandlere her. 

 

Warren Buffett, Berkshire Hathaway

86-årige Warren Buffett er kendt som lidt af en forretningsmogul med firmaet Berkshire Hathaway, og faktisk er han lige nu den anden rigeste mand i hele verden. Det betyder dog ikke, at han smider om sig med penge. Han bor stadig i det samme hus, som han købte i 1957, og han ejer ikke en smartphone. Men når det kommer til ure, tager han den store pung frem. Han ejer nemlig et Rolex. 

Rolex Day-Date President til 247.450 kroner lige her.

James Gorman, Morgan Stanley

 

58-årige James Gorman er bestyrelsesformand og CEO for investeringsfirmaet Morgan Stanley, som er milliarder og atter milliarder værd. Han ejer flere forskellige luksusure, men Rolex Daytona er vist favoritten. 

Rolex Cosmograph Daytona til 87.950 kroner lige her.

 

Ray Dalio, Bridgewater Associates

67-årige Ray Dalio har om nogen råd til et dyrt ur, da han er grundlæggeren af en af verdens største hedgefonde, nemlig Bridgewater Associates. Han er selv mangemilliardær, men har ikke brugt alverden på et ur. Han ejer nemlig et Apple Watch, der 'kun' koster et par tusinde kroner. 

Apple Watch Series 1 fra 2.399 kroner lige her.

 

Stephen A. Schwarzman, Blackstone Group

Som CEO for Blackstone Group ligger 70-årige Stephen A. Schwarzman lige uden for top 100 over de rigeste mennesker i hele verden. Men bare fordi hans formue tæller over 10 milliard dollars, betyder det ikke, at han bruger mange penge på ure. Han ejer nemlig et Swatch-ur til omkring 1.000 kroner. Endda i rødt. 

Swatch Sistem51 til cirka 1.050 kroner. Se forhandlere her.

Sergio Ermotti, UBS

56-årige Sergio Ermotti er CEO for finansvirksomheden UBS. Han er selv fra Schweiz og har selvfølgelig købt et ur fra hjemlandet. Om hans håndled sidder nemlig et Rolex Daytona med læderrem til mange tusind kroner. 

Rolex Cosmograph Daytona til 204.150 kroner lige her.

 

Clifford Asness, AQR Capital

Som 50-årig ejer Clifford Asness allerede et ur til mange hundrede tusinde kroner. Han er medstifter af AQR Capital og har brugt en del af sin indkomst på et ur fra Patek Philippe. Det er bare et greb i lommen for en mand som ham. 

Patek Philippe Perpetual Calendar til cirka 290.000 kroner for et brugt ur lige her.

LÆS OGSÅ: Her er alle herrelooks fra Kanye Wests seneste Yeezy-kollektion

LÆS OGSÅ: Luksus x Disney: Anders And er overalt i Guccis nye kollektion

LÆS OGSÅ: 12 vanvittige produkter fra den nye Supreme-kollektion - herunder ét dansk samarbejde