PondCph_Pond1_Titanium-Sky1.jpeg

Pond lancerer tre nye farver til deres bestseller

"I 00’erne kunne badeshortsene ikke blive lange nok, men som årene er gået, er længden på herrebademoden lige så stille krøbet så langt mod nord, at der nu ikke længere er nogen vej udenom. Det er på tide at investere i et par speedos."

Speedoen er tilbage. Sådan lød Euromans sikre forudsigelse sommeren 21' med afsæt i det danske brand Pond og deres nye speedos på markedet. Det var dog ikke alle, der købte vores forudsigelse, og de gode kollegaer hos Berlingske kunne også berette, at de danske strande altså ikke var proppet med David Hasselhoff-lignende mænd. Well played, Berlingske. Well played.

Det ændrer dog ikke ved, at vi stadig her på redaktionen synes, at Pond fortjener lidt opmærksomhed. Og nu kan vi fortælle, at det danske brand netop har lanceret deres bestseller Pond1 i tre nye, afdæmpede farver 'inspireret af storbyjunglen': Marino Blue, Titanium Sky og Seagrass Green. 

Du kan lave en pre-order nu på pondcph.com. Og så får Berlingskes udsendte sig et andet syn næste gang. Tak!

Martins sandaler 1.jpg

Subkulturelle sandaler

Måske er det tid til at gå lidt anti-Birkenstock? I hvert fald er Dr. Martens og Pleasures lykkedes med at lave et par sandaler, der fremstår rå og punkede, hvilket er lidt af en bedrift inden for dette afslappede og behagelige stykke fodtøj. 

Begge brands har rødder i det subkulturelle og særligt musikmiljøer. Pleasures er gennemsyret af grunge, metal og punk, mens Dr. Martens både var en del af punkkulturen i 70'erne og senere Riot Grrrl i 90'erne. Nu har Dr. Martens og Pleasures blandet blod og DNA i et collab, hvilket der blandt andet er kommet denne sandal ud af.

Du kan købe den her.

Pop up secondhand 1.jpg

Vintage-og secondhand-samlere åbner pop-up-butik i denne uge i København

Det kræver som regel noget research, før man kan gå i gang med vintage-eventyret. Man skal kende sine steder, sit udvalg og sin besøgstid. Denne nye secondhand-butik har dog gjort det nemt for dig, men du skal stadig kende din besøgstid.

Der er nemlig tale om en pop-up-vintagebutik, som kun holder åbent denne uge på Guldbergsgade 29 C. Bag butikken er de to samlere og koncepter Rockhopper Vintage og half.hide.

Rockhopper Vintage er normalt en kurateret vintage-webshop med showroom i København og har et bredt udvalg af militær- og westerntøj fra de forskellige epoker af amerikansk stil. Mens Half.hide er en københavnerbaseret streetwear-nørd og samler med en 'kærlighed til slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​00'erne inden for japansk og amerikansk streetwear-kultur'. 

Nu har de blandet deres samlinger af amerikansk vintage og japansk streetwear sammen, så skynd dig ud til Nørrebro denne weekend.

Læs mere her om den midlertidige butik.