Stop for rødt

TAG Heuers Formula 1 er en ny kvartskronograf på 43 mm med en luksuriøs gummirem, der matcher den sporty urskive med tre markante farvemuligheder: British Racing Green, gul og italiensk Rosso Corsa-rød, der vækker opsigt på håndleddet som et trafiklys i mørket.

Farverne er TAG Heuers hyldest til de farver, der historisk har kendetegnet Formel 1-løbet, og som urfirmaet har været medsponsor på siden 1960’erne.

Uret er udstyret med en urkasse i stål med sort PVD-coating, der yder beskyttelse, en fast krans med tachymeterskala til beregning af omgangshastighed og timemarkeringer med selvlysende Super-LumiNova.

Til 14.650 kr. hos tagheuer.com.

Farvelade

Zenith er gået sammen med samtidskunstneren Felipe Pantone om et nyt Defy Extreme, der kombinerer ur-firmaets automatiske højfrekvente kronograf med en ur-kasse i spejlpoleret stål og halvtransparent blåt keramisk glas.

Uret er del af en begrænset udgave på 100 styks, som blev udsolgt 24 timer efter lanceringen, men det forventes at bane vej for flere collabs mellem Zenith og Felipe Pantone, hvis designs har prydet alt fra malerier til biler og Fender Telecasters.

Sidste år dækkede han Zeniths hovedkontor i Le Locle med en kaskade af sprudlende farver, der forvandlede en kasseformet bygning til en iøjnefaldende kunstinstallation.

Til 229.400 kr. hos zenith-watches.com.