Garderobesnak med Alexander Vedel Ottenstein: "Jeg vil gerne mikse det klassiske med noget mere overraskende. Det må ikke blive alt for nemt at se på" scroll-down

Garderobesnak med Alexander Vedel Ottenstein: "Jeg vil gerne mikse det klassiske med noget mere overraskende. Det må ikke blive alt for nemt at se på"

Den 33-årige arkitekt Alexander Vedel Ottenstein begyndte allerede i 1.G at købe sig fattig i tøj, og i dag er han både vild med klassiske herreting, men også lidt mere 'campy' og grimme items.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

"Da jeg gik i 1.G, var Hedi Slimane lige blevet chefdesigner for Dior Homme, og jeg var helt solgt på den stil – det var det ypperste.

Jeg begyndte at købe mig fattig i tøj derfra og blev meget bevidst om, hvordan man kan skabe sig selv gennem sin påklædning. Jeg kan rigtig godt lide klassiske herreting, men jeg er også glad for ting, der er lidt campy og grimme.

Det samme gør sig gældende i mit arbejde som arkitekt, hvor jeg gerne vil mikse det klassiske med noget mere overraskende. Det må ikke blive alt for nemt at se på."

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Herretøj og Garderobesnak