Der er nok med danske mærker til alle fritidsmotionisterne: Løberne har Saysky, cykelrytterne har Pas Normal, fitnesspigerne har Planet Nusa og crossfitterne har Halo. Nu er der imidlertid godt nyt til de medlemmer af den sidstnævnte gruppe, der har gået og kaldt på en sko, der kunne matche resten af identiteten. Det Jægerkorps-inspirerede mærke har nemlig lanceret ’Halo Trail Sneakers’.

"Vi har længe haft et ønske om at udvide vores produktsortiment og samtidig sætte nye standarder for innovation i branchen. Med vores indtræden på skomarkedet giver vi nu vores kunder mulighed for at fuldende deres personlige stil med HALOs karakteristiske design og kvalitet. De nye sneakers er det første skud på stammen, og vi ser frem til at udforske vores muligheder på markedet i de kommende år," udtaler Hummels (der i 2020 opkøbte Halo) CEO, Allan Vad Nielsen, i en pressemeddelelse.

Skoene beskrives som værende designet med stærke rødder i specialstyrkernes træning og miljø, og er beregnet til passionerede og selvsikre personer, der ikke kun har træning som en hobby, men snarere som en livsstil.

Summa summarum: Skoene er den perfekte tilføjelse til Butcher’s Lab-stamgæsternes hobby- og livstilsgarderobe.

’Halo Trail Sneakers’ kommer i tre forskellige farver og kan købes på newlinehalo.com, i Halos egne butikker og hos udvalgte danske forhandlere.