Engang var pyjamassættet forbeholdt dovne søndage i domicilet og Playboy-stifteren Hugh Hefner. Dén tradition gjorde high end-brands som Burberry, Tommy Hilfiger og Philip Lim dog op med i deres efterårskollektioner i 2016, da de sendte modeller iført pyjamasser ned ad catwalken - og før vi vidste af det, blev antrækket legitimeret som hverdagskluns af alt fra rapperen Wiz Khalifa til skuespilleren Ryan Gosling.

Nu har Hector Bellerin fra Arsenal tilsyneladende også taget looket til sig. Fodboldspilleren er kendt for ikke at være bleg for at iføre sig modige outfits uden for fodboldbanen - og det var bestemt ikke en undtagelse, da han i denne uge dukkede op til Londons modeuge iført en brunlig, mønstret pyjamas designet til kvinder fra det australske mærke Zimmermann. I ægte Hefner-ånd havde Bellerin parret sættet med et par lammeskindsforede Gucci-loafers.

Foto: Getty Images

På trods af at hverdagspyjamassen efterhånden er alment accepteret som beklædning, var den tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand dog ikke længe om at tage lidt gas på sin fodbold-kollegas tøjstil.

I et Tweet, der blev udgivet umiddelbart efter billederne af Bellerin begyndte at florere rundt på de sociale medier, demonstrerede Ferdinand sine Photoshop-evner med et manipuleret billede af Bellerin i et noget særpræget outfit, hvortil han skrev teksten “Shout out til @HectorBellerin for at gå ind i 2018 som en ægte G!”.