I Silicon Valley er dyre og limiterede sneakers blevet et statussymbol på linje med Wall Street-tradernes dyre ure, og i tech-paradiset bruger CEO’s og virksomhedsstiftere deres fodtøj til at udvise den helt rigtige blanding af magt, nonchalance, kreativitet og eksklusivitet. Det skriver Business Insider Nordic, der har set nærmere på tech-chefernes sneakers.

 Både administrerende direktør for Alphabet og Google-grundlægger Larry Page, Microsoft-chefen Satya Nadella og Googles administrerende direktør Sundar Pichai sværger til dyre sneakers fra det franske modehus Lanvin. Sidstnævnte ses her i en helt sort udgave.Jack Dorsey, der er administrerende direktør for Twitter, er ifølge Business Insider Nordic kendt for at have en mere ”avanceret” stil end mange af hans kolleger i Silicon Valley. Her er han trukket i en høj sneaker fra designeren Rick Owens med et prisskilt på den forkerte side af 6.000 kr.Mark Zuckerberg, stifter og administrerende direktør hos Facebook, kan ifølge Business Insider Nordic ofte ses i et par Nike Flyknit Lunar, her set i en grå version.I den mere klassiske afdeling finder man Evan Spiegel, der er administrerende direktør for Snap, virksomheden bag Snapchat. Ifølge Business Insider Nordic har han gået i de ikoniske hvide sneakers fra Common Projects siden sine high-school dage.Airbnbs administrerende direktør Brian Chesky beskriver Business Insider Nordic som en af tech-chef, der i lighed med Twitters Jack Dorsey, er en af Silicon Valleys mere stilsikre mænd. Her ses han i den populære Ace-sneaker fra Gucci.

 

Nogle tech-chefer foretrækker komfort over udseende. I hvert fald er der ikke meget stil over Google-medstifter Sergey Brins crocs, selv om de formentlig er behagelige at gå i. Ifølge Business Nordic Insider trækker Sergey Brin også gerne i et par fodformede Vibram FiveFingers med separat plads til tæerne.

LÆS OGSÅ: Her er 6 sneakertrends, du ikke kommer uden om denne sommer

LÆS OGSÅ: 12 sommerlige T-shirts til under 200 kroner

LÆS OGSÅ: 12 klassiske sneakers til under 600 kroner