Der skal være en første gang for alting. Det blev fx tydeligt sidste år, da Italo Thai, en restaurant på Vesterbro-siden af Værnedamsvej i København, åbnede med et koncept, der – som navnet nok afslører – blander det italienske og thailandske køkken i en fusion, der ikke er set magen til herhjemme. 

Og noget tyder på, at folkene bag Italo Thai ikke er færdige med at lave nybrud.

Ved siden af Italo Thai ligger Italo Thais søstercafé med navnet Italo Caffé, og som den første café/restaurant herhjemme (efter vores viden. Skriv gerne, hvis vi er gale på den) har de lavet to par specialdesignede sko til deres medarbejdere sammen med det italienske fodtøjsmærke Diemme, der særligt excellerer i sko og støvler til det aktive liv.

Det er Diemmes ’Movida’-model, som Italo Caffé har fået lov til at fortolke i to forskellige farvekombinationer, der har fået navnene ’Bok Choy Green’ og ’Tomato Red’, og som har fået tilføjet ’ITALO’-tryk på ydersiden af snørebåndene.

Skoene er desværre kun lavet til Italo Caffés ansatte, så du må nøjes med at købe en virkelig god foccaciasandwich og se dem på afstand.