Kom med til eksklusiv åbning af ILLUMs nye herreafdeling

Vilde modenyheder, gastronomiske overraskelser og kyndig mode-vejledning. Skal du med til weekendens eksklusive mode-arrangement, når Euroman og ILLUM slår dørene op til ILLUMs nye herreafdeling fredag den 14. september?

Skyd weekenden i gang med stil – sprøde toner og vilde surprices, når Euroman og ILLUM fredag den 14. september byder velkommende til et eksklusivt shoppeevent i ILLUMs splinternye herreafdeling på 1. etage.

Rammerne er sat for en gedigen aften, hvor Euroman og Frederik Lentz Andersen giver dig de bedste tips og modetricks samt holder et oplæg omkring Mænd og Forfængelighed. Illums in house-DJ sender beats ud over hele førstesalen, hvor dine smagsløg desuden vil blive forkælet med japanske lækkerier fra MyPoké.
Ikke nok med det er der goodie bags til alle deltagende gæster.

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig arrangementet her: https://illum.dk/mens_grand_opening/,
og vær samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 5000 kr. til ILLUM. Vinderen bliver offentligtgjort på fredag.  

Og med det sagt, er der ikke så meget andet at sige, end at du godt kan glæde dig til en aften fyldt med surprices, hvor du kan se ILLUMs nyeste mode-brands samt give dig selv inspiration til dette efterår.
Det nye gennemførte herreunivers byder på alt fra street styles fra de største internationale colab-lanceringer, limited edition sneakers og meget mere. Og trænger du til en tur under ragekniven, kan du tilmed blive groomet af folkene bag The Barbershop, der samtidig giver dig de nyeste barbertricks akkompagneret af et glas forfriskende Bourbon.

Ses vi?

One more thing – vind en tur for to til New York

Der er endnu en god grund til at besøge Illum nu på fredag den 14. Du kan nemlig blive den heldige vinder af to billetter til New York. Kom ind og udfyld en flyer på 1. etage, så deltager du automatisk i konkurrencen.