Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kreativ cykeltøj-designer lancerer stilfuld trøje til minde om Pantani

Kreativ cykeltøj-designer lancerer stilfuld trøje til minde om Pantani

Mens den lyserøde Giro d’Italia-trikot for tiden sidder på skuldrene af australske Cadel Evans, har et cykelbeklædningsmærke lanceret en anden lyserød trøje, der nemt kunne gå hen at blive et samleobjekt for Giro-fans og cykelentusiaster i det hele taget.

Det er firmaet Rapha, der har lavet en flot og eksklusiv lyserød trøje til minde om cykellegenden Marco Pantani, der i døde for ti år siden i år.Trøjen er lavet i ultra hurtigttørrende letvægtsmateriale, og med en hilsen til et af den afdøde cykelrytters kælenavne, ”il Pirata” på skuldrene.Kigger man godt efter, ser man, at mønstret, der giver hele trøjen et meleret udseende, udgøres af små hilsner til Pantani i stil med dem, tilhængerne skriver på asfalten under landevejsløbene.

Trøjen kan erhverves gennem Raphas hjemmeside formedelst 155 euros. En del af overskuddet af trøjesalget går til Fondazione Marco Pantani, der støtter børn med mentale, sociale eller fysiske problemer og unge i cykelsport i det hele taget.

Fornden ledes af Tonina Pantani, Marcos mor. 

Rapha er et ungt firma, der siden 2004 har gået efter at skabe cykelbeklædning, hvor der er lagt lige så meget vægt på innovativt design som på funktionalitet og ydeevne.

Siden 2013 har Rapha lavet tøjet til Team SKY’s ryttere.