Leo gik i Arc'teryx før dig: ”Ofte går der samlebåndsmode i den, og det kan virke idéforladt” scroll-down

Leo gik i Arc'teryx før dig: ”Ofte går der samlebåndsmode i den, og det kan virke idéforladt”

Leo Polack, der er træner, klatreinstruktør og medstifter af taskebrandet Dōōrsy System, er på vores liste over landets bedst klædte mænd.

Af Simon Kirkegård
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Jeg elsker at være aktiv og at bruge så meget tid som muligt ude i naturen. Derfor skal mit tøj være funktionelt. Det er også vigtigt, selvfølgelig, at designet spiller. Jeg kan godt lide at kombinere farver, som jeg synes, passer sammen. Især de naturlige, mere støvede og jordfarvede nuancer har jeg et ømt punkt for.

Min stil vil jeg beskrive som teknisk og outdoor, men med et urbant udtryk. Det lyder lidt corny med det urbane, men jeg har en baggrund i skater- og graffitimiljøet, og det påvirker mit udtryk i dag. Mit valg af beklædning har udviklet sig i takt med min livsstil, og gennem årene har jeg haft mange interesser i forskellige subkulturer. Jeg har ikke kunnet undgå at blive præget og inspireret af de folk, jeg har omgivet mig med.

Fordi det regner og blæser så meget herhjemme, er en skaljakke tæt på uundværlig for mig, da jeg både cykler, klatrer og vandrer. Jeg har så mange gode skaljakker, og de har alle forskellige funktioner. Fx en fra Norrøna, en Trollveggen, som kan klare det værste vejr og er i tre lag og GoreTex.

Jeg har også en et-lags-skaljakke fra Pas Normal Studios, som er lettere og mere åndbar med lynlåse under armene, så jeg kan justere temperaturen efter vejret. Som supplement er min fleece fra Warmpeace helt genial. De bruger en bestemt type fleece, der er mere elastisk end det, man ellers ser, hvilket giver en virkelig god bevægelighed. I de kolde og grå sæsoner er den genial at have under sin skaljakke.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mænd, Herremode, Herretøj og Bedst klædte mand