Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens modeoverblik:

Foto: PR

Ugens modeoverblik:

Libertine-Libertine holder lagersalg denne weekend

Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen og fortæller de vigtigste nyheder.

Dickies 1.jpeg

Dickies fejrer 100-års jubilæum

For 100 år siden så workwear-brandet Dickies dagens lys, og med årene har de klædt alt fra bygningsarbejdere til skatere på og så alle os, der bare har kunnet lide deres uformelle uniform.

Med den nye 'Dickies Anniversary’ fejrer man sig selv, de 100 år og er dykket ned i arkivet for at finde inspiration. Det er der blandt andet kommet en monogramjakke ud af, som har et ternet patchmønster og en zip-in-vest. Dertil følger der et matchende sæt af skjorter, bukser og shorts. 

Er det din nye sommeruniform? Kollektion kan allerede købes her.

 

Carhart converse.jpeg

Carhartt WIP og Converse i skatersko-samarbejde

Vi bliver inden for workwear og skaterkulturen; Carhartt WIP har første gang designet en skatersko i samarbejde med Converse. Og det var da egentlig også på tide, kan man fristes til at mene, for begge brands har en stor betydning i miljøet og deler den samme forkærlighed for skateboarding.

Carhartt har fx haft skateboadikoner som Roman Gonzalez, Felipe Bartolomé og Rémy Taveira tilknyttet, mens Sylvain Tognelli har været en del af begge brands samtidig.

Der er tale om to forskellige par skatersko, henholdsvis One Star Ox Pro og Fast Break Ox Pro. Begge kombinerer ruskind, kanvas og læder i lys grå med sorte CONS-gummisåler og CX-skum, hvilket skal sikre optimal stødabsorbering. 

Skoene kan købes her.

 

Liber.jpeg

Kom til lagersalg hos Libertine-Libertine

Foråret er på vej, og det betyder længere dage, varmere temperaturer, blade på træerne – og lagersalg. Brands og butikker skal have ryddet ud på hylderne og gjort plads til nye kollektioner, og det kan komme dig til gode, hvis du er hurtig nok, kan tåle at stå i kø og ikke har noget imod at slås lidt for at nå først frem til det bedste tilbud.

Tøjmærket Libertine-Libertine ligger blandt andet april ud med at holde lagersalg i København, og her kan du virkelig gøre nogle gode køb. Libertine-Libertine sælger tøjet med 50-80 procents rabat.

Det hele foregår på Otto Busses Vej 7, OBV 028, stuen, 2450 København SV, og der er åbent fredag til kl. 19 og lørdag fra kl. 10 til 15.

Læs mere her.

Andre modehistorier fra ugens løb

Salomon klar med mange nye colorways til fanfavoritten Xt-6: LÆS HER

Snart kan du købe Henrik Vibskov-produkter i Irma: LÆS HER

Asics og Kiko Kostadinov forlænger deres partnerskab og lancerer ny sko: LÆS HER

Denne trøje regulerer din kropstemperatur til altid at være 37,5 grader: LÆS HER