Men det er ikke kvinderne, der – til større og større frustration for hans gæst, Dejan Cukic - har den danske playboys interesse.

I The Guest, en ny kortfilm for BoConcept og opfølgeren på The Call henter Mads Mikkelsen Dejan Cukic i lufthavnen og kører ham hjem til et hus, der emmer af lækkerhed i mere end én forstand.Ligesom The Call er det også den store danske møbelkæde BoConcept, der står bag i kortfilmen The Guest. BoConcepts evne til at kreere møbler, der forener funktionalitet og design har ikke kun gjort dem en succes i Danmark men også internationalt med over 270 møbelhuse spredt udover hele verdenen.

Og det synes netop at være denne forening, der har bjergtaget Mads Mikkelsen i The Guest.
Og det giver måske også god mening, når møblerne både byder på frisk sushi og flotte kvinder!

Men det er netop forcen bag i BoConcept: Nej, ikke sushi og pigerne men møblerne. Møblerne lever op til enhver møbelaficionados krav til design, mens funktionaliteten sørger for, at der både er plads til kærestens – kronisk ekspanderende – skosamling og dit eget højtelskede snowboard. Det behøver virkelig ikke være enten eller!


Pimp din to-værelses lejlighed med møbler for 75.000 kroner
The Guest er en reklamefilm for BoConcept, men det er også en lille morsom film om to virkeligheder og venners evne til at snakke (fuldstændigt) forbi hinanden. Dejan Cukic er manuskriptforfatter og udover en fantastisk setting (både hus, møbler og pigerne), så er der et professionelt filmhold bag.

Kunne du tænke dig at bo som Mads Mikkelsen, så kan du lige nu vinde et besøg af en indretningsarkitekt, der kan hjælpe dig med at pimpe din to-værelses for 75.000 danske kroner.

Tilmeld dig på BoConcept.dk.