Moderedaktøren anbefaler: Her er sommerens bedste solbriller
Foto: Frederik Lentz Andersen

Moderedaktøren anbefaler: Her er sommerens bedste solbriller

Det er tid til at orientere sig om sæsonens mest aktuelle accessory: Solbrillen. Moderedaktør Frederik Lentz Andersen har her udvalgt gode bud til både den studerende med begrænsede midler og til ham, hvor pengene sidder lidt løsere.

Endelig er sommerferien begyndt at røre på sig og gøre sit indtog på skolerne og arbejdspladserne.

Samtlige sommerhuse i landet er booket, strandende er allerede overrendt af nymfer og løver, og caféerne arbejder på højtryk og får så småt indhentet lidt af det fortabte. Til sommeren hører masser af saltvandsdyp, søde kvinder på cykler, kølig hvidvin og solbriller til at skjule din ekstatiske entusiasme bag.

For nogle fuldender solbrillerne looket og er en del af et langtidsholdbart image. Det er bl.a. dem, som investerer i et par solbriller, der kvalitetsmæssigt holder, og som derfor passer rigtig godt på dem.

Der er også de, som ikke har råd og dem, som ikke vil bruge for mange penge på solbriller, fordi de ved at de alligevel mindst mister et til to par i løbet af en sommer.

Der findes solbriller i mange prislejer og stilretninger. Her er et par håndfulde smagfulde gode bud både til den studerende med begrænsede midler og til ham, hvor pengene sidder lidt løsere.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her