Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Moderedaktøren anbefaler seks jakker til foråret

Foto: Uniqlo

Moderedaktøren anbefaler seks jakker til foråret

Foråret er endelig på vej, og det er blevet tid til at skifte de tunge vinterjakker ud med en lettere pendant. Find din nye forårsjakke blandt disse seks jakker og frakker, som Euromans Senior Fashion Director Barbara Gullstein har udvalgt.

Denimjakke

Levis trucker ny.jpg
Levi's The Trucker Jacket til 1.099 kroner.

”Det er en klassisk investering, og den er meget versatil og afslappet i udtrykket. Den kan bruges hele året rundt. Min egen mand bruger den som en slags mellemjakke og har den på indenfor indimellem. Det er fx et lækkert look, hvis du har den på som en mellemjakke under en trenchcoat, hvilket er meget brugt hos mændene i København.”

”Netop denne denimjakke, som jeg har udvalgt, er en god forårsjakke på grund af det åndbare stof og den lette vægt.”

Cottoncoat

Uniqlo forårsjakke 2021.jpg
Uniqlo Two-way Single Breasted Coat på tilbud til 399 kroner (førpris: 899 kroner)

”En cottoncoat er den strømlinede variant af den klassiske trenchcoat og har kun en enkeltradet knaplukning og ikke noget bælte. Det er en tidløs og klassisk jakke, men for mig er den mere britisk og preppy i udtrykket, end de andre jakker jeg har udvalgt. Den er ikke formel, men i forhold til vores udvalg er det den mest formelle jakke.”

”Jakken er knælang og lavet i beigefarvet bomuld, hvilket er den klassiske variant, men også den mest sarte. Hvis du har fået lidt for mange corona-kilo på sidebenene, er denne forårsjakke god til at skjule det.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her