Når sommeren går på hæld, og arbejdsstationerne igen kalder de dybe alvorsrynker frem i din solkyssede pande, så er det fristende at holde lidt fast i sommerhusuniformen og den smule sommer, du fik, men som slet ikke mættede.

Dine kollegaer skal dog ikke tvangsindlægges til, at du møder op i lidt for åbentstående skjorter og måske lidt for korte shorts.

Sommeruniformen skal skiftes ud med en mere seriøs én af slagsen, og et godt sted at starte er faktisk med skjorten. Det er nok endnu for varmt at smide en habitjakke over og lukke helt til for ventilationen med et slips, men så længe, du møder ind i en crisp, ren og nystrøget (eller -dampet) skjorte, der ikke er for åbentstående, så udstråler du overskud, at du har styr på dine ting, og selvfølgelig er ham, alle synes er lækkert velsoigneret.

Om skjorten skal ned i bukserne eller hænge løst det må være op til, hvad ordensreglementet og uniformeringsforventningerne på din arbejdsplads foreskriver.

Her er lidt bud på skjorter, der fungerer både i professionelle sammenhæng og med oprullede ærmer til et koldt glas på den lokale vinbar:

norse-projects-osvald-chambray_1160x1380c.jpg

Norse Projects Osvald Chambray til 1.000 kroner.

Libertine-libertine skjorte kontor 21.jpg

Libertine-Libertine Nation til 999 kroner.

Henning skjorte.jpg

Hansen Henning Casual Classic Shirt til 1.488 kroner.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her