Modeblogger, model og instagrammer, Anthony Bogdan, er her stylet med items fra Zalando af Euromans egen moderedaktør, Frederik Lentz Andersen.

Det klassiske fest-outfits afslappede mellemvej 

 

 

Anthony er her iført et klassisk fest-outfit med den hvide skjorte og jakkesætsbukserne. Men skoene – og i særdeleshed bomber-jakken – giver outfittet et islæt af ’casualness’. 

”Bomber-jakken gør hele forskellen” fortæller Frederik. ”Jakken er traditionelt set forbeholdt det mere sporty-look, men i denne bordeauxfarvede version får den med det samme et festligt islæt. På den måde kan den sammen med skoene - for dem der ikke er til, at det bliver for stift med laksko og fin habitjakke – fungere som den afslappede mellemvej”.  

Urban ClassicsBomberjakke - burgundy - 649 kr.

Patrizia PepeSLIM FIT - Skjorte - 1085 kr.

Calvin KleinPAVEL - Bukser - 1395 kr.

 

Android HommePROPULSION - Sneakers high - 2395 kr. 

Det stilsikre alternativ til den klassiske habitjakke

Den bordeauxrøde velourjakke var oprindeligt tænkt som en ’rygerjakke’. Man skiftede habitjakken ud med velourjakken, når man skulle ud for at ryge, for på den måde ikke at genere borddamen med en lugt af røg på sin habitjakke, når man vendte tilbage til bordet igen.

Den bordeauxfarvede jakke, som Anthony her er iklædt, er dog ikke en ’rygerjakke’ men et  forfriskende alternativ til det klassiske jakkesæt, mener moderedaktøren.

”Jakken er et stilsikkert alternativ, hvor du stilmæssigt ikke risikerer at stikke for meget af, alt imens du ikke ligner de 25 andre sorte habitjakker til festen. Og så behøver det ikke kun være til fest - jakken kan anvendes i mange forskellige sammenhæng”.

LindberghBlazere - bordeaux - 999 kr.

Hverken overdressed eller for casual

”Det her sæt vil man kunne have på i nært sagt alle sammenhæng og føle sig godt tilpas i,” forklarer Frederik

”Det er gjort simpelt; Et par jakkesætsbukser, en lækker strik og så den klassiske mørkeblå jakke udover – på den måde er Anthony her hverken overdressed eller for casual”. 

Tiger of SwedenDEMPSEY - dunkelblau - 3795 kr.

 

 

Loreak MendianFISHER - Strikpullover - navy - 699 kr.

adidas OriginalsADI-EASE - Sneakers - 549 kr.