1. Anders Rifbjerg, studerer produktudvikling og teknisk integration på Aalborg Universitet

Pigerne om hans stil: ”Hans skjorte gør udfaldet. Den er blomstret, iøjnefaldende. Godt valgt.”

Selv påstår Anders Rifbjerg ikke at have tænkt så meget over sit tøjvalg - han synes bare, det er fedt at være på festival. Til gengæld synes hans veninde, det er fedt at høre, han er blevet valgt på grund af skjorten.

2. Søren Kjelst Klausen, gymnasielærer, cand. mag. i dansk og historie

Pigerne om hans stil: ”Han holder det simpelt, men ser stadig sprød og glad ud. Det er fedt, han har holdt det i lyse farver og ikke er for spraglet.”

Selv er Søren Kjelst Klausen glad for at være blevet peget ud, men det kommer også lidt bag på ham…. ”mig?” spørger han med et stort smil. Ja ham. Han smiler og siger, han glæder sig til War On Drugs torsdag aften.

3. Christian Theodor Jensen, assisterende butikschef i Levis

Pigerne om hans stil: ”Det er fedt med strømperne, der er trukket lidt op.”

Selv er Christian Theodor Jensen lidt overrasket over opmærksomheden, han troede, det var hans veninde, der er model, der var blevet peget ud. Men han går med til at få taget et par billeder. Det er femte gang, han er på den aarhusianske festival – han tager altid af sted med sine venner, og i år glæder han sig virkelig meget til Tyler, The Creator lørdag.

4. Anders Frisk, indkøber i tøjbranchen

Pigerne om hans stil: ”Hans tatoveringer er gennemførte, han ligner en rå, men venlig fyr. Han stikker ud selv på lang afstand.”

Selv er Anders Frisk i højt humør, da han hører, at han er blevet udpeget – og hans kæreste siger med et grin, at det er typisk ham. Han fortæller, at han glæder sig til at høre National Island og til at ”fyre den konge af” til Diplo lørdag.

5. Alex Dürr, tatovør og rockmusiker

Pigerne om hans stil: ”Han ligner bare en gennemført rockfyr. Det er fedt, at han holder stilen med lange bukser og støvler.”

Selv har Alex Dürr også tænkt over, at han ikke ville have korte bukser på. Han synes, det er flottere med de lange – også selvom han har nogle flotte ben med smukke tatoveringer, siger han.

6. Morten Løffgren, salgsassistent i Tiger of Sweden

Pigerne om hans stil: ”Han rammer bare helt rigtigt med de hørbukser. Det er altså godt set.”

Selv fortæller Morten Løffgren, at han har fundet bukserne i H&M, og at det indtil videre er et af årets bedste køb. De er jo lækre og lette.

7. Luke Li, arbejder med marketing

Pigerne om hans stil: ”Han ser afslappet ud, samtidig med at han af en eller anden grund får de store divasolbriller og hårbøjlen til at se ud som det helt naturlige valg til ham... Det er der måske ikke så mange andre mænd, der ville få det til at spille. Men her fungerer det!”

Selv siger Luke Li, at han ikke har tænkt så meget over sit tøj, men til gengæld er han glad for endelig at være på NorthSide. Han har boet i Aarhus i to år, uden at være med på festivalen. Nu bor han i Malmø, men hans veninde spurgte, om han ikke skulle med til Aarhus på festival, og så sagde han ja med det samme.

8. Malthe Sommerand, journalist hos DR

Pigerne om hans stil: ”Han ligner måske lidt en, der skal på casual kontorarbejde. Men det fungerer også på NorthSide. Han er både afslappet og flot på samme tid.”

Selv siger Malthe Sommerand, at han er vokset op med en hippiefar, der valgte efternavnet Sommerand til sig selv, og på den måde har Malthe også fået sit efternavn. Det er måske ikke afspejlet så meget i tøjvalget, men han kommer fra et hjem med et skørt efternavn og CV Jørgensen på anlægget. Så ham glæder Malthe Sommerand sig til at høre her på festivalen.

9. Kristoffer Fuglsang, musikproducer

Pigerne om hans stil: ”Det var fletningerne og striberne, der tiltrak sig opmærksomhed. Det er et friskt træk både med striber, kæk frisure og den lille halsklud. Men også ret charmerende. Godt gået.”

Selv siger Kristoffer Fuglsang, at han nok har lidt en blandet smag, også inden for musik. Han har blandt andet lavet musik med Gulddreng, og på festivalen glæder han sig til Future Island.

10. Søren Ulsig, arbejder med Instagram

Pigerne om hans stil: ”Det er klart de forskelligfarvede striber, der tiltrækker sig opmærksomhed. Samtidig sætter den åbne skjorte og guldkæden prikken over i’et.”

Selv siger Søren Ulsig, at det er hans veninde, der har stylet ham. De var ellers lige på vej hjem for at skifte til noget varmere. Han synes derudover, at det er ærgerligt, at NorthSide skal flytte længere ud af Aarhus. Men han er sikker på, at folk nok skal bakke op alligevel.

LÆS OGSÅ: Modeserie: 11 sommerlooks, der fungerer til storbyferien, sommerhuset og en tur på stranden

LÆS OGSÅ: Sæsonens solbrille er hurtig og kantet: Skal du have den?

LÆS OGSÅ: Jonah Hill kan bære batik – Kan du?