Der kan ikke herske megen tvivl om, at Kanye West og Lil Pumps ’I Love It’ primært har fanget mediernes opmærksomhed på grund af de mildest talt lidet flatterende, bredskuldrede kostumer, som begge musikere bærer i musikvideoen. Hvorvidt man mener, at ideen er gal eller genial, må langt hen ad vejen være en individuel præference.

Alligevel står det klart, at musikvideoen er voldsomt populær. Så populær, at de to musikere har sat kostumerne i produktion, og for den nette sum af godt 1.300 danske kroner plus fragt, kan begge kostumer altså blive dine. Eller kunne, rettere sagt. Nu, mindre end 24 timer efter de karakteristiske kostumer blev sat til salg, er de nemlig fuldstændig udsolgt på Kanye Wests hjemmeside.

Sammen med ’I Love It’-kostumerne frigav rapperen tre nye items på Yeezy Supply, som har en mere kontroversiel karakter, nemlig en sweater og to caps med skriften ’Free Hoover’ henover midten. Måske betyder ’Free Hoover’, at vi skal støtte den storkriminelle bandeleder Larry Hoover, som er dømt til at afsone seks gange livstid. Måske er det i al simpelhed ment som et godt Halloween-kostume. Kun Kanye West kender sandheden.

Selvom du nok må opgive drømmen om at blive den lykkelige ejer af ’I love it’-kostumerne i denne omgang, kan du trøste dig med, at ’Free Hoover’-merchandiset stadig er til salg på Yeezy Supply. Så får du alligevel en lille smule Kanye West med til Halloween-fest.

 


Free Hoover-sweater.

LÆS OGSÅ: Ugens mode-overblik: De næste Air Force 1 fra Nike lyser op i mørke

LÆS OGSÅ: Design og drugs: Ny trend breder sig på t-shirts

LÆS OGSÅ: Vandtæt vintertøj: Danske Rains udvider kollektionen til vinterjakker