Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Panerai’s nye kollektion hylder den heroiske sportspræstation på tid

Panerai’s nye kollektion hylder den heroiske sportspræstation på tid

Panerai vender tilbage til deres rødder. Med en ny kollektion hylder Panerai deres historie, hvor urmærket leverede præcisionsinstrumenter til den italienske flådes dykkerkorps. Med lanceringen af den nye kronograf kollektion flytter Panerai nu fokuset til den moderne sportshelt, der med råstyrke og teknik kan yde banebrydende præstationer i en verden, hvor hvert sekund tæller i kampen om en verdensrekord.

OFFICINE Panerai blev grundlagt af Giovanni Panerai i byen Firenze i året 1860 hvor butikken fungerede som urmagerværksted, urbutik samt byens første urmagerskole. I mange årtier specialiserede urmagerne sig i præcisionsinstrumenter til den italienske flådes dykkerkorps. Panerai-urene blev skabt til brug på store dybder og er i dag kendt for deres karakteristiske, rene design, som er let at aflæse – selv i dårlige lysforhold.

1943 FØDSLEN AF PANERAI MARE NOSTRUM

Den første kronograf lavet af Officine Panerai går tilbage til 1943, året hvor prototypen af ​​Mare Nostrum blev præsenteret for dæksofficererne i den italienske flåde. Denne lange erfaring lever videre i dag i det brede udvalg af Panerai Chronographs, alle med design inspireret af modellerne skabt i 1930'erne og 1940'erne og forstærket af tekniske aspekter udtrykt i højkvalitets urfremstilling.

Panerai værner om sine historiske rødder og har derfor beholdt deres karakteristiske design, men har de seneste år også brugt mange ressourcer i at udvikle materialerne og den avancerede mekanik bag for at forbedre de klassiske dykkerure.

1110-(8)_text.jpg

Alle Luminor Chrono har udskiftelige remsystemer, som giver dig mulighed for at forny dit udtryk. Vælg mellem metalarmbånd, alligatorlæder eller Blu Profondo-gummi. Til alle modeller hører en skruetrækker med, så du kan udskifte remme og fjerne spændet.

Alle Chrono-modellerne har den nye Calibre P.9200 med kronograf-funktion (som meget simpelt forklaret er en stopurs-funktion.

Med den nye kronograf kollektion hylder Panerai mere end noget andet den heroiske præstation – og urene vil sidde perfekt om håndleddet på den sportsmand, der lever for konkurrencen og som altid går skridtet længere for at nå målet.

Når hvert sekund tæller

Hos det mere end 160 år gamle urmærke har man igen fokus på kronografer, hvor tidtagning er i fokus - og hvor hvert sekund tæller.

Og for dem, der lige har brug for en forklaring på hvad en kronograf er, så betyder det kort og godt at uret har en stopursfunktion– og siden 1940 har Panerai inkorporeret kronografen i deres værker. Den nye kollektion er ingen undtagelse. Med Panerai’s avancerede, tekniske knowhow er de tre nye, eksklusive urmodeller i kronograf kollektionen blevet en sporty variation af brandets velkendte Luminor-model.

1218-(10)_text.jpg

Luminor Chrono PAM01109 og PAM01218-modellerne er vandtætte op til 10 bar, hvilket vil sige, at de kan gå mere end 100 meter dybt. Urene er udstyret med et trapezformet spænde i børstet stål. Begge ure fra 66.500 kr.

Alle urene i Chrono-serien er således udstyret med ’kronografknapper’ på venstre side af uret, som gør det muligt at lave en præcis tidtagning, når der skal præsteres. Også urets solide ’Base 1000-tachymeterskala’ er nyttigt til at beregne gennemsnitshastigheden over en kilometerafstand, som man kan definere på forhånd.

Netop på grund af Panerai’s øjne for detaljen, er ’Panerai Chrono’ associeret med store sportspræstationer- og stævner som blandt andet America’s Cup og elitesportsudøvere bruger urene til tidtagning for at forbedre deres præstationer. Det gælder blandt andet den italienske elitesvømmer Gregorio Paltrinieri og den franske fridykker Guillaume Néry.

1110-(11)_text.jpg

Luminor Chrono PAM01110 er designet til at være slank, let og ergonomisk. Desuden er leddene i armbåndet inspireret af Panerai’s særlige låsesystem. Fra 72.000 kroner.

Udover andre unikke materialer er uret lavet af ’BMG-TECH’, som er både er stærkt, lettere end stål og har en stor modstandsdygtighed overfor korrosion (nedbrydning af metaller) og magnetisme.

Panerai og Panerai Chronograph-kollektionen forhandles eksklusivt hos Klarlund, som er autoriseret ene-forhandler af Panerai i Danmark. Find et stort udvalg af lækre ure på deres hjemmeside eller i deres fysiske butikker på Strøget og i Axel Towers. Køb den nye kollektion her på Klarlund.dk

OM PANERAI

Urmærket blev grundlagt i Firenze i 1860. I mange år har Panerai suppleret den italienske flåde med præcisionsinstrumenter. I dag udvikler og fremstiller Panerai deres urværker og ure i byen Neuchâtel i Schweiz. Urene er altså fremstillet med rod i den schweizisk urekspertise men med italiensk sans for design.
PAM01111_text.jpg