Mange af os forbinder nok mode-webshoppen Zalando.dk med stiletter, nederdele og kvinder der shopper. Men nej, Zalando er i den grad også til mænd. Især den type mand der – som flest mænd er – ikke er tosset med at bruge en tømmermandsramt lørdag i Magasin med kæresten. Du shopper én T-shirt, mens resten af tiden er henlagt i venteposition, alt imens hun får trevlet sig igennem samtlige tøjstativer.

Fra manuskriptforfatter til børsmægler på Wall Street
Zalando er derfor til manden, der faktisk gerne vil have den der ene T-shirt, men som også gerne vil se Premier League braget om lørdagen. Det er i alt fald det, der lægges op til i Zalando's nyeste reklame-spot. Her ser vi 'Zalando-manden' i forskellige hverdagssituationer. "Støvsug som en mand," lyder et speak, mens vi ser ham kigge fodbold og tabe chips på gulvet, inden hunden kommer løbende og spiser dem op. Til sidst sidder han i ro og mag fra sin lænestol og 'shopper som en mand'.

For det er den mulighed, de giver dig: at shoppe som en mand. På www.zalando.dk/herrer-home/ finder du over 450 udvalgte modemærker, der er krydret med de nyeste trends. Du kan altså shoppe, lige meget hvor du befinder dig, og Zalandos app giver dig samtidigt muligheden for at shoppe lynhurtigt via computer, mobil eller tablet.

Samtidigt har de skabt en siden Shop som en mand, der fungerer som inspiration til din stil. Her er der stillet fire typer mænd op, der hver især repræsenterer en generel stil. Så har du lige landet et job som filmmanuskriptforfatter eller børsmægler på Wall Street, så har Zalando outfittet til din første dag på jobbet.


Nej okay, men pointen er, at sitet har stillet fire generelle mandetyper frem, som du kan lade dig inspirere af – fra solbriller over sko til skjorte. Så læn dig tilbage, tænd fjernsynet og shop som en mand, mand!