Byd velkommen til Oliver Green.

Et nyt dansk urmærke med store ambtioner, og som har 'Viking'-skuespiller Alex Høgh Andersen med i ejerkredsen. Høgh Andersen springer ikke alene ud i iværksætterlivet, men har flere erfarne brancheprofiler med sig. 

Foruden den 27-årige skuespiller består Oliver Green-holdet af makkerparret Thomas Andersen og Sebastian Skov, der også er mændene bag urvirksomheden About Vintage, og Andreas Herring, der har været en del af modemærket NN07.

Oliver Green 1.jpg

Oliver Greens vision er at tilbyde ure, der er til at betale, men uden at skulle gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.  Og ambitionen er klar; Det nystartede danske brand skal være blandt verdens førende indenfor sit segment. Derfor vil man udover Danmark gå efter markeder som Japan, Sydkorea, USA, Taiwan og Frankrig.

”Jeg har altid haft en stor interesse for ure og godt design, så da muligheden for at blive en del af Oliver Green bød sig, tøvede jeg ikke et sekund. Det er ikke bare et hobbyprojekt for os - vi har tårnhøje ambitioner, og vi glæder os til at vise jer alle de ting, vi har arbejdet så længe på," siger Alex Høgh Andersen i en pressemeddelelse.

Oliver Green 2.jpg

Oliver Green 3.jpg

Urene, der er er produceret af 316L surgical precision steel, kan forudbestilles fra 31. oktober, men du kan allerede se mere her.