Man kommer ikke sovende til succes. Men med godt sengetøj og en god pyjamas er man alligevel et stykke af vejen. Det har de bevist hos de danske designdarlings fra Tekla, der har skabt en solid forretning på at gøre alt fra sengetøj og morgenkåber til pyjamasser og håndklæder til eftertragtede varer hos en evigt voksende, købestærk målgruppe, der gerne vil se godt ud derhjemme.

Nu har Tekla så slået pjalterne sammen med Birkenstock om en kollektion af fodtøj og sleepwear. Kollektionen består af genfortolkninger af Birkenstocks silhuetter og Teklas klassiske designs, og farverne er vanen tro afdæmpede og valgt med usvigelig sikker hånd.

Det er første gang for begge brands, at de bevæger sig ind på den andens domæne: Birkenstock har trods virksomhedens 249 år (!) gamle historie aldrig tidligere lavet beklædning, og Tekla har aldrig lavet fodtøj. Derfor giver det mening, at de to nu låner lidt indsigter på hinandens respektive områder. Resultatet er ikke overraskende ganske gennemført.

Prisen er dog ikke for enhver. De to sandaler, Uji og Nagoya, kommer hver i fire farver, og koster den nette sum af henholdsvis 3.125 kr. og 3.345 kr. En pyjamas fra samarbejdet er lidt mere demokratisk prissat, men ender alligevel med at koste 2.490 kr. samlet for en skjorte og et par bukser. Til den pris forventer vi også, at natten bliver mild og søvnen dyb.

At samarbejde med internationale brands er ingen ny ting for danske Tekla. Således har man tidligere samarbejdet med skate-/surfbrandet Stüssy, det franske modehus Jacquemus og livsstilseksperten Justin R. Saunders, der står bag virksomheden JJJJound.

Hele kollektionen kan ses på https://teklafabrics.com/birkenstock-tekla.

image (1).png

image (2).png

image (4).png