Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Vinny’s og Sunflower inviterer til sample sales

Foto: Copenhagen Fashion Week

Vinny’s og Sunflower inviterer til sample sales

Lagersalg man gerne vil til.

Kan I huske dengang, man gik til lagersalg? Det føles efterhånden længe siden på grund af coronarestriktioner og lockdowns. Nu er det heldigvis igen muligt at samles i store flokke, og derfor kan modebrands også invitere til lagersalg og sælge guld fra arkivet til gode priser.

Denne weekend byder på to særdeles attraktive sample sales i København. Der er tale om nogle af de mest talentfulde og spændende brands på den danske modescene, nemlig Vinny's og Sunflower.

Vinny's, der laver loafers og har fået kongelig opmærksomhed, inviterer til sample sale fredag fra kl. 15-20 på Rådhusstræde 3, st. 1466 København K:

"I forbindelse med vores flytning gik vi arkivet igennem og fandt en masse guld, der kun findes én af. Det tænkte vi, var en oplagt anledning til endelige at levendegøre vores velkendte Odds & Ends-format. Der vil være one-offs til salg til glade købere side om side med velkendte styles i klassiske sample size-størrelser. Det bliver også en anledning til at få øjne på vores nye showroom, som vi – trods det langt fra er færdigt – ikke kan vente med at lukke folk ind i," lyder det fra Vinny's-stifter Virgil Nicholas.

Sunflower har et par år mere på bagen end Vinny's og har fået stor anerkendelse for deres rockede 60'er- og 70'er-æstestik. Vi har blandt andet udråbt dem til at kunne blive Danmarks svar på Acne Studios.

Sunflower holder stock- og sample sale hele weekenden på Vestergade 12a 3. stuen, 1456 København K. Fredag fra kl. 9-20, lørdag 10-17 og søndag 10-16.

aixz9bog copy.jpg

Sample vinnys copy.jpg