Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

LaFerrari

Foto: PR

LaFerrari

Ferrari's hurtigste superbil kommer i ny tag-løs udgave

Desværre er allerede for sent ude.

I 2013 bragte Ferrari den hurtigste bil i firmaet historie på gaden, da italienerne præsenterede LaFerrari ved et stort iscenesat show i Genève.

Blot 499 enheder var der blevet produceret af dette smukke stykke mekanik. Men nu følger Ferrari så op med en nyfortolkning af LaFerrari, der formentlig får tilnavnet 'Spider'.

I første omgang har Ferrari nemlig kun offentliggjort en række billeder af den nye bil, som køren har mulighed for at gøre tag-løs. De nærmere detaljer såsom navnet og prisen bliver først præsenteret ved det forestående Paris Motor Show.

Men vi ved dog allerede så meget, at der dårligt nyt, hvis dette er bilen, du altid har drømt om: For allerede inden den er præsenteret offentligt, er den udsolgt. Der sker efter en særlig forhåndsvisning til udvalgte kunder, oplyser Ferrari, der også kan meddele, at ordrebeholdningen er nul.

Den nye version er ifølge Ferrari blevet justeret til den tag-løse version, blandt andet med "betydelige og omfattende" modifikationer af chassiset, men elmotoren yder stadigvæk 163 hk, og bilens V12-motor på 6.3 liter supplerer med yderligere 800 hk som i det er tilfældet i den første udgave af LaFerrari.

LÆS OGSÅ: Video: Historien om manden bag den danske privatsamling af drømmebiler

LÆS OGSÅ: Mazda MX5 får topkarakteren for forholdet mellem pris og køreglæde

LÆS OGSÅ: BMW designer ultramoderne sneaker med bilreferencer