O.J. Simpsons flugtbil til salg
Foto: All Over Press

O.J. Simpsons flugtbil til salg

Nu kan du købe O.J. Simpsons flugtbil

Den tidligere NFL-stjernes agent har sat den berygtede bil til salg.

Til salg: Et styks hvid Ford Bronco fra 1992. Har en 4.9 liters Straight 6-motor og har tidligere vist sig at være nogenlunde pålidelig ved lavhastighedsbiljagt på motorvejen.

Hvis salgstalen har vakt din interesse, så er det nu, du skal slå til. Den berygtede Ford Bronco, som O.J. Simpson i 1994 brugte til at flygte fra politiet i en af nyere tids mest velkendte biljagter, er nemlig blevet sat til salg - og den kan blive din, hvis bare du er villig til at grave dybt nok i lommerne. Det skriver New York Daily News.

Den hvide stationcar har i de seneste 22 år været ejet af Simpsons tidligere agent, Mike Gilbert. Han købte den af den tidligere ejer, O.J. Simpsons ven Al Cowlings, umiddelbart efter biljagten, fordi han ikke ville have, at den blev genstand for “usmagelige” kendis-rundture. Siden har Gilbert gemt Broncoen væk for offentlighedens nysgerrige øjne.

Men nu, mere end to årtier senere, kommer bilen til salg i det amerikanske tv-program Pawn Stars, hvor almindelige amerikanere kan pantsætte deres ting for åben skærm. Gilbert har sagt, at han tidligere er blevet tilbudt 500.000 dollars svarende til cirka 3,1 millioner kroner for bilen, og at han vil gemme profitten fra salget til sine børn. 

Bilen har vakt begejstring hos Pawn Stars-værterne Rick Harrison og Chumlee Russell, som i en teaser for showet er tydeligt imponerende.

“Det her er ikke bare en hvilken som helst bil. Den er one of a kind,” siger Harrison i teaseren.

Nu 70-årige O.J. Simpson blev i 2008 dømt og fængslet for væbnet røveri under massiv mediedækning. Han er for nylig begyndt at boble op i mediebilledet igen, efter han i forrige måned fik bevilget prøveløsladelse og kan blive løsladt allerede fra oktober i år - så nogen vil måske mene, at Gilberts timing ikke kunne være bedre.

LÆS OGSÅ: Rolls-Royce opdaterer den ikoniske Phantom for første gang i 14 år

LÆS OGSÅ: Slut med ‘road rage’: Ny lov vil forhindre sneglekørsel

LÆS OGSÅ: Skotter opfinder en bil, der kører på whisky