Vi har tidligere skrevet om, hvordan pit stop-teknikken indenfor motorsporten har udviklet sig og muliggør stadig hurtigere hjulskifter.

LÆS OGSÅ: Se video: Udviklingen i pit stop fra 1950 til i dag

Denne bilist sætter ingen tidsmæssige rekorder. Til gengæld er der masser af points for vovemod. 

Føreren af bilen flipper den simpelt hen op på de to hjul i bilens ene side og skøjter så bilen af sted hen ad vejbanen, mens passagererne skifter de to andre hjul.
Videoen er optaget på en motorvej et sted i Saudiarabien. Og den er sært fascinerende, ikke mindst på grund af den meditative stemningsmusik.

Sandsynligvis har der ikke været overhængende grund til at skifte de to hjul, hjulskiftet ryger nok snarere i kategorien spil for galleriet. 
Det trick, som chaufføren i videoen udfører, hører under fællesbetegnelsen Hagwalah eller Arab Drifting, som det også går under på nettet. Drifting går ud på, at et eller flere hjul i kortere eller længere tid mister vejgrebet - et mål i flere former for motorsport og i computerspil som for eksempel Forza Motorsport og Gran Turismo.

Hagwalah er en ulovlig dille, der florerer rundt om i den arabiske verden og går ud på at vise sin dristighed gennem spektakulære manøvrer på et givent stykke motorvej, helst med så mange tilskuere til at beundre en som muligt.

Hvis fænomenet forekommer bekendt, er det muligvis fordi sangerinden M.I.A. har haft det med i videoen til nummeret Bad Girls:Du kan se flere eksempler i denne video fra den virkelige verden:

Og, for at ingen derude skal få alt for gode ideer, følger her en video af, hvor galt det kan gå, hvis føreren mister herredømmet over bilen, mens han prøver at få den til at stejle eller lignende. Det er udpenslede billeder: