Mogul

Chris Lighty var en legendarisk musikmanager, der stod bag rappere som Missy Elliot, 50 Cent og P. Diddy. New York Times har kaldt ham ”en af de mest magtfulde figurer i hiphop.” Denne ekstremt velproducerede podcast gennemgår hiphoppens historie gennem Chris Lightys liv og selvmord.

Gimlet Media

CaliphateNew York Times’ reporter Rukmini Callimachi river dig rundt i Islamisk Stat-manegen. Det begynder, da Rukmini tager kontakt til en
canadisk eks-islamist, og hun ender med at tage til Mosul med sin optager. En helt vanvittig fortælling om et emne, der dagligt popper op i mediebilledet, men som de færreste af os helt forstår. Du er helt sikkert revet med og klogere, når du har lyttet til Caliphate.
New York Times

Criminal

Hver anden fredag udgiver Phoebe Judge og hendes kumpaner en 20-30 minutters podcast om en kriminel handling. Uanset om det handler om, at grise blev hængt for mord, de begik for århundrede siden, hvordan lig nedbrydes eller en klassisk mordgåde er det altid ulideligt spændende. Og så har Judge den perfekte radiostemme.
Radiotopia

LÆS OGSÅ: Stor podcast-guide: 20 podcast du kan høre 

LÆS OGSÅ: Ny podcast om jakkesættets finesser, faldgruber og forbud - med Mikael Bertelsen og Esben Bjerre

LÆS OGSÅ: Den Korte Radioavis i Euroman Podcast: "Han gjorde mig faktisk en tjeneste, da han puttede MDMA i min drink"