Sponsoreret af HelloFresh

Temperaturen stiger, solen kigger frem og du kampsveder, når du løber en tur. Skal du smide T-shirten og afslutte løbeturen i bar overkrop, så hele dit nabolag kan nyde synet af din nøgne hud på de sidste kilometer?

Nej. Det skal du ikke.

”Så skal det fandeme være varmt. Det skal virkelig være varmt,” fortæller Kristoffer Dahy Ernst i det nye afsnit af Euromans podcast ’Arbejdstitel’, hvor lytteren Jakob spørger de to værter, Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné, om fænomenet. Han vil gerne vide, om det er overvurderet eller undervurderet at løbe en tur i bar overkrop.

Kristoffer Dahy Ernst er på ingen måde tilhænger af bar overkrop i bybilledet, men i sit svar til Jakob forsøger han at finde på undtagelser, hvor det rent faktisk er okay at løbe i bar overkrop. Og det er svært for ham:

”Det må man kun, når man dels er rimelig hakket og i god form, dels når det er så varmt, at man har en grund til at tage T-shirten af,” og straks retter han sig selv:

”Men det skal fandme være varmt. Det er jo ikke, fordi du er løbet ud i en fleecejakke eller en dunjakke. Du har en tynd T-shirt på. Så skal den være så gennemblødt af sved, at den generer dig. Men igen: På 99 procent af alle løbeture løber man 10 kilometer, så at begynde at skulle tage trøjen af er et misforstået flex.”

Kristoffer overvejer, om unormalt høje temperaturer kan gøre en forskel. Om 25 grader eller et havnebad undervejs på løbeturen kan gøre det okay. Men han konkluderer:

”Nej. Du skal beholde din T-shirt på.”

Oliver har et indspark til Kristoffers pointe om, at man virkelig skal være trænet, hvis man gør det:

”Jeg tror faktisk, jeg synes, det er federe, hvis man har lidt dunk. For så er det ikke forfængelighed længere. Så er det en ren praktisk foranstaltning. ’Jeg har ikke en T-shirt, den er til vask, eller jeg kan simpelthen ikke holde det ud.’ Det, synes jeg faktisk, er federe.”

Men Oliver er heller ikke i tvivl om holdningen til bar overkrop i offentligheden:

”Generelt har jeg det svært med bar overkrop på steder, der ikke er strande. Ideen om at gå ind i et supermarked i bar overkrop er crazy.”

Kristoffer er nået til sin konklusion. Og han udsletter enhver tvivl, der måtte være forbundet med spørgsmålet:

”Det er ufatteligt, at man er nødt til at gentage det hvert eneste forår: Men man skal ikke gå rundt i bar overkrop i offentligheden. Det skal man bare ikke.”

Og således blev det slået fast. Ingen bar overkrop i byen, tak.

Du kan lytte til det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ her. Og husk, at de to værter altid er modtagelige overfor bud til det faste segment Overvurderet/Undervurderet. Indbakken er åben.

Dette afsnit af Arbejdstitel er bragt i samarbejde med HelloFresh. HelloFresh er velsmagende og lækre måltidskasser, der gør din hverdag meget nemmere. Brug koden ARBEJDSTITEL og få 1.245 kr. rabat på de første fem måltidskasser.