soundLyt til artiklen med Euroman
play

Euroman præsenterer podcasten ’Sidelæns’: Første afsnit med Bo Bech

00:00 |
Euroman præsenterer podcasten ’Sidelæns’: Første afsnit med Bo Bech

Euroman præsenterer podcasten ’Sidelæns’: Første afsnit med Bo Bech

’Sidelæns’ er Euromans nye podcast om alt det, vi laver på redaktionen og om verden omkring os.

arrow-down


I ’Sidelæns’ tager vores chefredaktør, Kristoffer Dahy Ernst, vores læsere og lyttere med ind i maskinrummet på redaktionen. Vi giver et indblik i, hvordan vi arbejder med fx portrætter og reportager og fortæller historierne rundt om de artikler, vi skriver til magasinet.

’Sidelæns’ er også redaktionens vindue ud til verden. Vi interviewer musikere, designere, forfattere, kokke, filmfolk og alt derimellem, som vi synes, kan noget ekstraordinært, og som vi gerne vil tale med.

Og vi går i luften med en af de helt store personligheder, vi har herhjemme.

Bo Bech er kok, meget ofte er han også restauratør, men siden han forlod sin restaurant Geist på Kongens Nytorv i København, har han brugt alt sin tid på sin nye bog, ’The Relation Between Us’. Et mastodontisk hovedværk der samtidig fuldender en trilogi af bogudgivelser fra hans hånd. De to første hed ’In My Blood’ og ’What Does Memory Taste Like’.

Og hvor de første to bøger var dybt inde i hovedet på mesterkokken og hans metoder, er man med ’The Relation Between Us’ med Bo Bech på rejse rundt i verden.

De næsten 400 billeder har han selv skudt, og resultatet er en stimulerende tur rundt i en global virkelighed af markeder, måltider og kærlighed til alt det, vi allesammen elsker at tale om: Mad.

Vi inviterede Bo til frokost for at snakke om hans bog og om hans tilværelse.

Hør første afsnit af 'Sidelæns' øverst i artiklen, hos Talk Town eller hvor du ellers hører dine podcasts. 

Når du er abonnent hos Euroman, får du ligeledes adgang til Talk Town. Du skal blot downloade appen i App-store eller Google Play og oprette dig med dit kundenummer. Her kan du bl.a. også finde programmerne ’Arbejdstitel’, ’Graus garage’ og ’Jeg er lige død’.

EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg