I en verden hvor kravene til os som mennesker kun stiger og stiger, er der nogle, der tager kontroversielle metoder i brug for at forbedre sine præstationer.

Mikrodosering er et voksende fænomen, hvor man tager små doser af et psykedelisk stof, for at blive mere kreativ, komme på hurtige og effektive løsninger, eller måske blive mere forbundet til sine sociale relationer. 

Euroman har talt med en case, der ved hjælp af mikrodoseringen pludselig vendte sine dårlige karakterer til et 12-tal, blev bedre til at række ud efter gamle venner og familie, og så havde han en generel følelse af velvære i sin dagligdag.

Hør hele hans historie i den seneste udgave af Euroman Podcast: “Mikrodosering og den psykedeliske genoplivning”, hvor du også vil høre historiske perspektiver på de psykedeliske stoffer, hvilken forskning, der er blevet lavet på området, hvordan andre mennesker har anvendt det, men også kritiske røster, da der kan være negative konsekvenser forbundet med at tage de psykedeliske stoffer. 

Lyt på iTunes her.

Hvis du er Android-bruger her via Pocket Casts.

På SoundCloud herunder, eller hvor du ellers finder dine podcasts.