Verden er uendelig: Der er hoteller, man gerne vil bo på. Byer, man gerne vil besøge. Museer med kunst, man gerne vil opleve. Restauranter, man drømmer om at spise på.

'Arbejdstitel' handler om det gode i livet. Og podcasten berører meget ofte alt det, som verden rummer, men som de to værter Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné endnu ikke har oplevet.

Dét emne har de nu sat på formel og kondenseret ned i et afsnit, der er dedikeret til lige netop det: Det nye afsnit af 'Arbejdstitel' handler om alt det, de gerne vil opleve.

Kristoffer drømmer om hemmelige hoteller i Italien. Så meget, at han har brugt lange aftener på at finde drømmestederne, han kan besøge næste sommer, og han er lykkes med det.

Hans søgning på nettet har både ført ham forbi en så hemmelig destination, at Arbejdstitels Rom-korrespondent Eva Ravnbøl måtte spørge, om nogen havde sladret. Og den har også ført ham forbi et hotel med saltvandspool, smukke parasoller og havudsigt, som ovenikøbet ikke koster alverden, og som han holder helt tæt til kroppen, indtil han selv har besøgt det. Hvordan han har fundet det, fortæller han i programmet. 

Oliver er også med på de italienske drømme. Men han drømmer også om kunstmuseer: Donald Judd Foundation i New York, Guggenheim i Bilbao og Naoshima i Japan, som er steder på hans personlige drømmeliste, der på et tidspunkt skal have et flueben ud for sig.

De to værter snakker levende om alt det, de gerne vil nå. Men det er ikke kun materialistisk og bundet op på oplevelser. Den ultimative drøm, bliver de begge enige om, er at være et sted, hvor man mentalt og fysisk ganske enkelt ikke behøver mere.

Uanset om det er at kigge ud over en lille grøn græsplæne og konstatere, at de ikke behøver andet, eller at komme overens med det faktum, at den næste kaffebar i den næste by ikke er det eneste saliggørende.

Afsnittet af 'Arbejdstitel' har naturligvis også det faste format Overvurderet/Undervurderet, hvor lytterne vanen tro har sendt bud ind, som de to værter vurderer. I dag snakker de blandt andet om solbriller i metroen, om at rejse uden håndbagage og om matcha.

Det nye afsnit af 'Arbejdstitel' er ude på alle platforme nu.